ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce este uleiul din ficat de cod si beneficiile acestuia - articole medicale

Ce este uleiul din ficat de cod si beneficiile acestuiaUleiul din ficat de cod este un supliment nutritiv, provenit din cod, pescuit din apele reci din nordul Oceanului Atlantic. Acesta este un lichid galben pal, cu un usor gust de peste si uneori cu un miros de peste aflat in procesul de putrefactie, de aceea se adauga arome de menta sau lamaie. Afla in continuare ce beneficii are uleiul din ficat de cod.

Uleiul din ficat de cod nu este acelasi lucru cu uleiul de peste, o alta sursa de omega 3, care se prepara din tot pestele, afirma Life 123.

Este adevarat ca uleiul din ficat de cod nu este considerat un factor nutritiv pentru organismul uman, insa exista multe motive pentru care trebuie sa il iei.

Datorita continutului de omega 3, vitamina A si vitamina D, in secolul 19 uleiul din ficat de cod era administrat copiilor pentru a preveni rahitismul. In aceste zile au descoperit alte boli in tratamentul carora poate fi folosit acest tip de ulei. Poata ajuta in cazul inflamatiilor si durerilor articulare in cazul adultilor care sufera de artrita si in cazul infectiilor urechilor in cazul copiilor. Vitamina D gasita in uleiul din ficat de cod este buna pentru femeile care sufera de osteoporoza. Acizii grasi Omega 3 sunt importanti in dezvoltarea creierului copiilor si sunt eficienti in prevenirea bolilor cardiovasculare in randul adultilor. De asemenea, omega 3 reduce nivelul tensiunii arteriale cauzata de stres.

Persoanele care nu consuma suficient lapte pot lua acest tip de ulei pentru a asimila vitamina D. Mai mult, uleiul din ficat de cod contine mai multa vitamina D si vitamina A, decat orice alt produs alimentar.

Acesta poate fi administrat sub forma de capsule sau lichid, insa ambele sunt la fel de eficiente. Daca vrei sa ai siguranta ca uleiul ales este de calitate, alege-l pe cel din Statele Unit ale Americii, nu pe cel importat din Norvegia.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-17-2009/ce-este-uleiul-din-ficat-de-cod-si-beneficiile-acestuia-952817
Ce este uleiul din ficat de cod si beneficiile acestuia - articole medicale - startsanatate