ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce factori neasteptati iti afecteaza pofta de mancare - articole medicale

Ce factori neasteptati iti afecteaza pofta de mancareUn nou studiu de la Universitatea din Cornell arata ca diversi factori dintr-un restaurant pot afecta in bine sau in rau cantitatea de hrana pe care o consumi. Cu cat atmosfera este mai relaxanta si satisfacatoare, cu atat oamenii mananca mai putin, caci se bucura mai pe indelete de mancarea din fata lor.

Poate ca de aceea oamenii mananca mult mai mult in fast-food-uri, din cauza agitatiei de acolo, potrivit calorii ingerate. Femeile care dorm doar 4 ore pe noapte consuma cu 329 de calorii mai multe calorii intr-o perioada de 9 ore dupa trezire, comparativ cu cele care care au avut o noapte odihnitoare. Diferenta, in cazul barbatilor, este de 263 de calorii.

Ai grija unde mananci

Locul unde mananci are cateodata la fel de multa importanta ca ceea ce mananci, dupa cum spun cercetatorii americani. De exemplu, persoanele care urmaresc un film nici nu isi mai dau seama daca floricelele pe care le consuma sunt proaspete sau vechi, ingurgitandu-le pur si simplu.

Astfel, pot sa apara obiceiuri nesataoase, pentru ca nu mai esti atent la ceea ce mananci.

Ascunde mancarea de tip junk-food

Cercetatorii de la Universitatea din Cornwell spun ca o persoana este de 5 ori mai predispusa sa consume primul aliment pe care il vede intr-un sertar.

Astfel, daca ai hrana nesanatoasa in casa, incearca sa o tii in spate, nu sa fie primul lucru pe care il vezi cand deshizi camara, sertarul, frigiderul etc.. Astfel, chiar daca vei mai consuma din ea din cand in cand, cantitatea va fi mult mai mica.

Mananca folosind mana care nu este dominanta

Persoanele care mananca folosind mana care nu este dominanta consuma mai putina hrana decat in mod normal, dupa cum au descoperit psihologii. Diferenta ajunge pana la 30 de procente.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/slabire/ce-factori-de-mediu-iti-afecteaza-pofta-de-mancare-1187804




Ce factori neasteptati iti afecteaza pofta de mancare - articole medicale - startsanatate