ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce legume sa mananci ca sa slabesti - articole medicale

Ce legume sa mananci ca sa slabestiCosmarul perfect pentru majoritatea femeilor ia de cele mai multe ori forma kilogramelor in plus. Ca sa scapam de ele suntem in stare sa sacrificam multe, dar metodele extreme pot dauna grav sanatatii noastre.

Pentru a va mentine silueta ideala exista cateva legume care sunt aliatii ideali, anunta Femeia.

Printre acestea se numara castravetele, ceapa, ridichea, varza, usturoiul si morcovul.

Castravetele ajuta la o buna circulatie sangvina, curata organismul si reduce tensiunea, fiind si un aliat valoros impotriva imbatranirii celulelor. Este o leguma usoara, hipocalorica si nu adauga niciun gram de grasime pe talie.

Rosiile sunt, in primul rand, bogate in vitaminele B6 si C - o rosie de marime potrivita contine o treime din cantitatea de vitamina C recomandata zilnic. De asemenea, licopenul (pigmentul natural care da culoarea rosie) este un antioxidant puternic, important in prevenirea cancerului si a bolilor de inima.

Ceapa contine 89% apa si numeroase minerale si vitamine (C, E, B6, potasiu, fosfor, calciu). Este slaba din punct de vedere caloric si ajuta la arderea caloriilor. Persoanele care mananca regulat ceapa sunt mai putin expuse la boli cardiace, raceli si reumatism.

Ridichea este ideala in curele de slabire, deoarece au efect depurativ si creeaza senzatia de satietate. Sucul de ridichi este un remediu excelent pentru pietrele la rinichi si bila.

Varza este o leguma foarte putin calorica, dar foarte bogata in vitamina E (2-7 mg la 100 g) si fibre. Consumul regulat al acestei legume are efect benefic in preventia cancerului de colon, al celui de stomac, plamani, esofag si rect. Este preferabil sa mananci varza in stare cruda, pentru a-si pastra proprietatile intacte.

Morcovul este unul dintre alimentele cele mai bogate in vitamina A si betacaroten. Este un tonic excelent, remineralizant si antianemic.

Usturoiul contine vitaminele B1 si C, fiind una dintre cele mai eficente metode de profilaxie si de tratare a arteriosclerozei. Este si vermifug, fortifiant, laxativ, diuretic, antiseptic, dar si bactericid, expectorant si tonic muscular. De asemenea, scade tensiunea arteriala.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-03-2008/ce-legume-sa-mananci-ca-sa-slabesti-516685




Ce legume sa mananci ca sa slabesti - articole medicale - startsanatate