ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce poti face in cazul ametelilor dese? - articole medicale

Ce poti face in cazul ametelilor dese?In primul rand trebuie sa afli sau sa iti amintesti c ameteala este un simptom al altei probleme, nu o boala. Daca ai ameteli, esti in masura sa ameliorezi ametelile la domiciliu, insa nu poti trata singur boala care care le cauzeaza.

In momentul in care ai senzatia de ameteala, tinzi sa te intinzi pe spate. Cu toate acestea nu sta in pozitie fixa pe spate, te sfatuieste Life 123. Acest lucru va face ca senzatia de ameteala sa se agraveze. Intinde-te pe spate, insa tinand capul sprijinit pe perne. De asemenea, daca pur si simplu te vei aseza pentru cateva minute, vei scapa de ameteli.

Daca momentele de ameteala sunt dese, gandeste-te serios sa achizitionezi un baston. Bastonul te va ajuta, reducand sansele de a cadea in momentul in care ametesti.

Esti o persoana care se confrunta des cu ameteli? Atunci ar trebui sa mergi incet. Miscarile lente reduc sansele de a te rani. Analizeaza atent ce miscari te fac sa ametesti si daca este neaparat nevoie sa le faci, fa-o lent si cu atentie.

In momentul in care simti ca ametesti, focalizeaza-ti privirea asupra unui singur obiect si ramai asa cateva secunde.

Daca ametelile apar mai mult seara, ai grija ca lumina din camera sa fie puternica. Chiar si cand dormi tine o lumina mica aprins in camera, astfel incat daca te ridici din pat si ametesti sa vezi ce se intampla in jurul tau.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/11-04-2009/ce-poti-face-in-cazul-ametelilor-dese-941365




Ce poti face in cazul ametelilor dese? - articole medicale - startsanatate