ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce sa mananci ca sa fii slaba vara - articole medicale

Ce sa mananci ca sa fii slaba varaCu doar trei fructe pe zi, doua legume, o portie de iaurt sau lapte si un pranz fara grasimi saturate veti reusi sa va mentineti silueta in timpul verii, dar veti avea asigurata si cantitatea necesara de minerale, fibre, calciu si proteine de calitate.

Ardeiul gras, rosiile si zmeura va ajuta sa slabiti si previn afectiunile majore, informeaza Evenimentul Zilei.

Specialistul in alimentatie, profesorul Gheorghe Mencinicopschi, de la Institutul de Cercetari Alimentare din Bucuresti recomanda un consum mare de grasimi nesaturate care se regasesc in peste si in carnea alba.

Nici legumele nu trebuie neglijate pentru ca licopenul continut de ele ajuta la desfundarea arterelor. Rosiile si ardeiul gras furnizeaza cantitati importante de vitamina A si C si nu au mai mult de 35 de calorii.

Licopenul care se gaseste in rosii ajuta la scaderea colesterolului rau din sange, vinovat pentru infundarea arterelor si producerea infarcturilor.

Ardeii grasi contin, pe langa licopen si betacaroten - care ajuta la intarirea sistemului imunitar si combaterea radicalilor liberi - substante care imbatranesc celulele.

Celulele "rele", distruse cu ajutorul fructelor

Fructele de sezon ca zmeura, fragutele, afinele, fragii, capsunele, visinele, ciresele si pepenele rosu sunt surse bogate de vitamina C, iar in plus, contin si acid elagic, o substanta care poate in hiba dezvoltarea si chiar multiplicarea celulelor canceroase.

Consumul de fructe de padure poate fi eficient in tratarea
infectiilor urinare, in scaderea colesterolului rau si in imbunatatirea memoriei.

Iaurturile va pot ajuta sa scadeti in greutate. Puteti manca pana la trei portii pe zi ca sa aveti proteine, carbohidrati si sa eliminati toxinele din organism.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/06-14-2009/ce-sa-mananci-ca-sa-fii-slaba-vara-786011




Ce sa mananci ca sa fii slaba vara - articole medicale - startsanatate