ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce spun degetele de la maini si picioare despre sanatatea ta - articole medicale

Ce spun degetele de la maini si picioare despre sanatatea taDegetele de la maini si de la picioare sunt prin excelenta utile, iar cochetele le folosesc ca mijloc de a arata mai bine, accesorizandu-le in fel si chip.

Prea putina lume se uita cu atentie la ele in afara de momentele in care isi face manichiura ori pedichiura sau isi potriveste inelele, caz in care ar putea sa observe semne ale unor probleme de sanatate, conform diabet si malnutritie.

Esti bun la numarat banii... daca scapi de cancerul de prostata

Daca ai degetul inelar mai lung decat aratatorul, este posibil sa faci cancer la prostata, au aratat unele cercetari. Oamenii de stiinta britanici de la Universitatea din Warwick au studiat 1.500 de pacienti cu cancer si 3.000 de persoane sanatoase, rezultatele aratand ca barbatii cu aratatoare mai lungi decat inelarele au un risc mai mic cu o treime de a face cancer de prostata, fata de restul.

Insa daca boala te cruta, s-ar putea sa faci multi bani, dupa cum au aratat studiile de la Universitatea din Cambridge, efectuate pe 49 de barbati care au aceasta trasatura. Cercetarile au aratat ca acesti barbati castiga si de 10 ori mai mult decat ceilalti.

Este posibil ca asta sa se datoreze unei expuneri mai mari la hormonul androgen in timp ce era fat. Din pacate, acelasi lucru ii face pe barbati sa fie si mai agresivi.

Deficit sanguin

Sanatatea degetelor de la maini si picioare poate sa fie un indicator al sanatatii inimii. Unghiile care se despica si se cojesc pot arata un deficit din sange, chiar daca analizele nu indica anemia.

Asta poate duce in timp la malnutritie, par uscat si care cade, piele iritata si uscata, dar si oboseala cronica, presiune sanguina ridicata si inima slabita.

Potential de sef

Nu este nimic dovedit stiintific, dar de secole exista un mit conform caruia daca al doilea deget de la picior este mai lung decat cel mare, vei fi capul familiei si ai abilitati de sef. Aceasta trasatura are si un nume, "degetul Morton".

Osteoartrita

In 2008, un studiu de la Universitatea din Nottingham arata ca persoanele care au aratatorul mai scurt decat inelarul sunt predispuse la oesteoartrita. Cercetarile au fost facute pe 2.000 de persoane. Din nou, nivelul de hormoni, in cazul acesta estrogenul, are de-a face cu aceasta problema.

Empatie

Un alt studiu din 2011 sugereaza faptul ca lungimea inelarului arata de cat de multa empatie este capabila persoana cu pricina. In functie de cantitatea de testosteron la care a fost supusa in stare fetala, lungimea acestuia difera de la om la om. De aceea femeile au un grad de empatie mai ridicat decat cel al barbatilor.

Carentele din alimentatie se vad pe unghii

Prea putin calciu in organism duce la slabirea rezistentei unghiilor, dar si cele prea incovoiate sau prea plate dezvaluie lipsa Vitaminei B.

Petele albe, mate, de pe unghii inseamna o lipsa de zinc.

Probleme de respiratie

Unghiile latite, rotunjite se gasesc adesea la persoanele care au probleme cronice respiratorii sau boli cardiace.

Infarctul

Petele albe de la baza unghiei sunt de bun augur, ele fiind baza cresterii noilor celule. Daca ele sunt mov, insa, pot reprezenta un semn ca esti mai predispus la infarct, aratand ca sangele nu circula cum trebuie.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/ce-spun-degetele-de-la-maini-si-picioare-despre-sanatatea-ta-1185705




Ce spun degetele de la maini si picioare despre sanatatea ta - articole medicale - startsanatate