ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce spune aspectul fizic despre sanatatea ta - articole medicale

Ce spune aspectul fizic despre sanatatea taO buna stare de sanatate este adesea reflectata intr-un aspect fizic tineresc, atractiv, proaspat. Atunci cand ceva nu functioneaza bine in interior, se vede si la suprafata.

Iata ce semne ar trebui sa iti atraga atentia ca ceva este in neregula in inteiorul organismului tau, conform sarcina sau obezitate. Si unele medicamente fac organismul sa retina fluide in extremitati.

Si problemele de inima duc la o proasta circulatie a sangelui in zonele periferice.

Ochi obositi

Pungile de sub ochi si cearcanele sunt in general semne de prea multe nopti nedormite, dar pot sa arate si probleme de sanatate. Este posibil sa consumi prea multa sare, asa incat sa retii prea multa apa in corp.

Piele uscata

Oricare persoana are de-a face cu o piele uscata din cand in cand, dar atunci cand aceste perioade dureaza prea mult, este posibil sa ai afectiuni interne, precum hipertiroidism sau diabet. Ateroscleroza, o problema in cazul careia se ingusteaza vasele de sange, duce si ea la probleme ale pielii, din cauza ca o priveaza de oxigen.

Parul de pe corp

Atunci cand apar fire de par pe zone ale corpului unde nu ar trebui, esti pusa intr-o situatie usor jenanta. Sindromul ovarului polichistic poate sa fie acela care declanseaza aceasta problema, pe langa infertilitate, absenta menstruatiei sau iregularitatea acesteia. Mai mult de 70% dintre femeile cu SOP au exces de par pe fata, maini, piept, spate si stomac.

Cadera parului

Parul poate sa cada din cauza stresului, a sarcinii si, in general, a schimbarilor hormonale. De obicei, femeile cu probleme ale parului au o tiroida hiperactiva, fapt ce se poate descoperi cu un simplu test de sange.

Iritatii faciale

Rosacea este una dintre cele mai frecvente cauze ale petelor rosii de pe fata, o boala cronica de piele. Cauza ei este necunoscuta, evidentiindu-se prin marirea vaselor de sange. In timp pot sa apara cosuri in zona respectiva.

Buze uscate

Buzele pot sa spuna multe despre starea de sanatate. Fie sunt o reactie la un anumit medicament, fie a unei alergii, a unei infectii, sau a sindromului Sjogren, o boala autoimuna. Aceasta provoaca ochi si gura uscate, dar si articulatii dureroase.

Iritatie in forma de fluture pe fata

O asemenea forma a unei iritatii pe fata trebuie sa traga clar un semnal de alarma, caci lupusul apare sub aceasta forma, o boala autoimuna care, pe langa efectele asupra epidermei, mai afecteaza si articulatiile, sangele si rinichii.

Ochi galbeni

Ochii nu sunt numai o oglinda a sufletului, ci si a interiorului organismului. Daca acestia sunt galbeni, este posibil sa suferi de ciroza sau hepatita, trebuind neaparat sa iti faci analize concludente.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/ce-spune-aspectul-fizic-despre-sanatatea-ta-1184120




Ce spune aspectul fizic despre sanatatea ta - articole medicale - startsanatate