ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ce trebuie sa stii despre tratamentele alternative - articole medicale

Ce trebuie sa stii despre tratamentele alternativeDaca te-ai hotarat sa urmezi un tratament alternativ pentru o afectiune, sfatul medicului este absolut necesar pentru a-ti recomanda cele mai eficiente remedii pentru starea ta generala. Exista cateva lucruri esentiale pe care le vei afla de la specialist, pentru a te asigura ca tratamentul va fi eficient.

Este necesar sa stii in ce mod actioneaza aceasta terapie, care sunt efectele ei si daca exista riscuri. Mai mult, intreaba medicul tau daca aceste terapii alternative interactioneaza in vreun fel cu medicatia prescrisa, informeaza howstuffworks.com.

Unele plante si tratamente naturiste recomandate afectiunilor cardiovasculare interactioneaza intr-un mod nefavorabil cu medicatia prescrisa pentru aceste afectiuni. Pentru a evita alte complicatii, este util sa stii inca de la inceput care sunt riscurile la care esti expus.

Astfel, un tratament naturist influenteaza tensiunea arteriala si valorile colesterolului. Intreaba medicul tau daca aceste schimbari iti afecteaza intr-un mod negativ intreaga stare de sanatate.

Daca vrei sa dublezi tratamentul tau cu cateva sedinte de yoga sau meditatie, intreaba medicul cum vor influenta aceste sedinte starea ta emotionala si daca ele sunt sigure.

Chiar daca cei mai multi specialisti sunt de parere ca aceste terapii sunt sigure, exista persoane foarte sensibile emotional care pot fi afectate intr-un mod nefavorabil de aceste terapii alternative. Afla daca esti una dintre ele intreband medicul despre modul lor de actiune.

Mai mult, apeleaza doar la persoane specializate in aceste practici daca te-ai convins ca ele sunt benefice pentru starea ta de sanatate, pentru ca ele sa fie eficiente si sigure.

Suplimentele naturale si tratamentele naturiste au un impact puternic asupra sanatatii. Intreaba medicul tau daca un astfel de tratament este sigur pentru tine. Exista persoane care nu le tolereaza pentru ca actiunea lor este rapida si puternica. Trebuie sa stii daca natural inseamna si sigur, deci cere sfatul medicului si intreaba-l daca esti in siguranta urmand un astfel de tratament.

Este esential sa stii daca terapiile alternative sunt dovedite clinic eficiente. Daca nu exista studii care sa demonstreze eficienta lor, poate ca este mai bine sa renunti la ele.

Nu toate tratamentele alternative sunt demonstrate stiintific, deci fereste-te de tratamente despre care nu stii in ce mod actioneaza. Pot fi foarte periculoase pentru intreg organismul, deci fereste-te de tratamente neavizate.

Poti intreba medicul tau daca exista vreo dieta alimentara pe care o vei respecta in timpul tratamentului alternativ. Mai mult, pot exista obiceiuri alimentare contraindicate in tratamentul naturist si alternativ pentru ca ele pot avea repercursiuni asupra sanatatii tale.

Nu uita ca sfatul specialistului este determinant daca vrei sa urmezi un astfel de tratament. Exista riscuri la care te expui, unele dintre ele pot fi foarte grave si tocmai de aceea evita sa fii propriul medic sau sa te informezi singur, prin orice mijloc, despre eficienta acestor terapii, fara a consulta medicul tau.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-18-2010/ce-trebuie-sa-stii-despre-tratamentele-alternative-1003214




Ce trebuie sa stii despre tratamentele alternative - articole medicale - startsanatate