ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ceaiul de pedicuta te scapa de carcei - articole medicale

Ceaiul de pedicuta te scapa de carceiCarceii apar asa, pe neanuntate, si pot fi deosebit de periculosi daca inoti sau esti la volanul masinii, de aceea, in functie de cauza, trebuie sa iei indata niste masuri.

Cauzele aparitiei carceilor ar putea fi carenta de calciu si magneziu, trecerea brusca de la rece la cald sau invers, efortul fizic intens, kg. in plus, incaltamintea incomoda.

Ca sa descoperi cauza, mergi mai intai la un laborator si fa niste analize de sange sa vezi cum stai cu calciul si magneziul. Pe cat posibil, evita efortul fizic si alege-ti o incaltaminte comoda, adaptata anotimpului. Seara, dupa dusul reconfortant, maseaza-ti picioarele cu ulei de arnica, pe care il gasesti la magazinele de produse naturiste.

Pentru refacerea stocului de minerale care-ti lipsesc din organism, consuma fructe si legume, dar nu de la supermarket, ci din piata. Tarabele sunt pline acum de produse proaspete, romanesti, de ale noastre, si e pacat sa nu faci o cura de cateva zile macar.

Ceaiul de pedicuta, o planta vesnic verde, care se taraste pe solul padurii cu niste vrejuri lungi de 1, 2 metri, mult prea putin cunoscuta la noi, te-ar putea ajuta sa scapi de carcei. Pedicuta se recomanda, de asemenea, si in hipertensiunea arteriala, ciroza hepatica, sciatica, entorse, luxatii, disfunctionalitati ale rinichilor, spasme vezicale, constipatie.

Ceaiul de pedicuta se prepara dintr-o lingurita rasa de planta peste care se toarna 200 ml de apa clocota si se lasa cateva minute la infuzat. Se bea numai o ceasca de ceai pe zi, de preferinta dimineata, pe nemancate, cu o jumatate de ora inainte de micul dejun. Ceaiul de pedicuta se bea cu inghitituri mici si rare pe parcursul a 10, 15 minute.

Cu pedicuta se impune o foarte mare atentie, deoarece planta contine radiu si trebuie respectata doza si modul de preparare. Asa ca, atentie!
- nu fierbeti pedicuta;

- persoanele care sufera de diaree trebuie sa intrebuinteze ceaiul de pedicuta cu foarte mare precautie ca sa nu le provoace spasme intestinale;

- numai in caz de ciroza hepatica sau cancer hepatic se pot bea doua ceaiuri de pedicuta pe zi, dar in acest caz cel mai indicat e sa se consulte specialistul.

In caz de durere de sale sau dureri reumatismale, se umple un saculet cu pedicuta uscata si se fixeaza pe zona dureroasa. Aceasta pernuta poate fi folosita timp de un an dupa care se inlocuieste planta.

Daca sub cataplasma, pernuta cu pedicuta, simti usturimi sau arsuri, scoate-o imediat si maseaza locul cu ulei de masline sau sterge-l usor cu bitter suedez. Poti folosi din nou pernuta dupa ce dispar senzatiile neplacute si pielea isi recapata culoarea normala.

Sa avem sanatate!


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/stiri-sanatate/ceaiul-de-pedicuta-te-scapa-de-carcei-1190342




Ceaiul de pedicuta te scapa de carcei - articole medicale - startsanatate