ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ceaiul verde protejeaza vederea - articole medicale

Ceaiul verde protejeaza vedereaUn experiment recent a scos la iveala faptul ca ceaiul verde are efect benefic asupra ochilor, impiedicand instalarea unor boli ce pot duce la orbire.

Catehinele care se gasesc in ceaiul verde aduc diverse beneficii, ele protejand organismul inclusiv de bolile cardiovasculare, conform Los Angeles Times. Ele nu sunt altceva decat antioxidanti care protejeaza tesuturile. Ce nu se stia pana acum era daca acesti antioxidanti ajung peste tot in organism, inclusiv in ochi.

Experimentul de fata, in cadrul caruia mai multor cobai li s-a dat extract de ceai verde, a aratat ca antioxidantii ajung inclusiv in retina. De fapt, dupa cum au aratat cercetatorii din Hong Kong, cea mai mare cantitate de antioxidanti ajunge chiar in retina. Acest fapt a fost verificat, soarecii fiind disecati, iar ochii lor analizati.

Nu se stie inca ce cantitate de ceai verde ar trebui sa consumam pentru a ne proteja vederea. O ceasca de ceai verde contine intre 150 si 250 de miligrame de catehine, dupa cum se specifica in Journal of Agricultural and Food Chemistry.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-20-2010/ceaiul-verde-protejeaza-vederea-996798




Ceaiul verde protejeaza vederea - articole medicale - startsanatate