ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ceaiuri florale pentru indepartarea stresului - articole medicale

Ceaiuri florale pentru indepartarea stresuluiCeaiurile florale sunt originare din China si s-au consumat din cele mai vechi timpuri pentru indepartarea starilor de anxietate si a stresului. Gustul deosebit si aromele lor sunt cele mai bune metode de relaxare, mai ales daca se consuma seara, inainte de culcare.

Crizanteleme, iasomia, liliacul, levantica si trandafirii sunt cele mai folosite pentru ceaiurile cu rol calmant. Pot fi consumate impreuna cu ceaiul verde sau negru, pentru a fi si un bun energizant, informeaza teabenefits.com.

Se prepara ca o infuzie din florile uscate, iar dupa zece minute in care ceaiul a fost acoperit cu o farfurie pentru a-si lasa aroma specifica, il poti consuma impreuna cu intreaga familie.

Crizantemele au rol tonic. Te vor improspata si iti vor oferi energia necesara intregii zile. Ceaiul delicios are rol de detoxifiere si este perfect pentru perioada sarbatorilor, cand tentatia mancarurilor grase este foarte mare. Normalizeaza tensiunea arteriala si joaca un rol determinant in alungarea stresului zilnic.

Iasomia este perfecta pentru a face un ceai care sa fie consumat intre mese, la birou, pentru ca are rol calmant si iti reda energia de care ai nevoie la mijlocul zilei. Levantica este perfecta pentru calmarea starilor de tensiune, deci poti consuma ceaiul delicios seara, pentru a avea un somn profund sau peste zi, pentru a te revigora.

Ceaiurile florale au si proprietati antioxidante, tocmai de aceea se pot combina cu ceaiul verde sau cel negru. Poti obtine inlocuitorul perfect pentru cafeaua zilnica sau bauturile energizante la care iti este greu sa renunti.

Fa-ti rezerve din timp de flori uscate pentru prepararea ceaiului tau calmant. Vei putea trece mai usor peste perioada sfarsitului de an, in care volumul de munca este mai mare, iar termenele limita pe care esti nevoit sa le respecti isi vor pune amprenta pe starea generala a sanatatii tale.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-01-2009/ceaiuri-florale-pentru-indepartarea-stresului-963787




Ceaiuri florale pentru indepartarea stresului - articole medicale - startsanatate