ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cele mai bune exercitii impotriva celulitei (Galerie foto) - articole medicale

Cele mai bune exercitii impotriva celulitei (Galerie foto)Celulita este aceea care le deranjeaza cel mai mult pe femei si aproape niciuna nu scapa de ea, fie ca are kilograme multe in plus sau este perfecta din punct de vedere ponderal.

Cercetatorii de la Universitatea Cornell spun ca 98% dintre femei sufera de aceasta problema, intr-un grad mai mic sau mai mare. Potrivit celulita.

Stai culcata pe spate, cu genunchiul stang indoit si cel drept ridicat, neindoit. Incordeaza abdomenul si fesierii si ridica-ti soldurile. Mentine doua secunde, ramanand incordat. Coboara si repeta cu celalalt picior. Abdomenul si soldurile trebuie sa se miste ca un tot unitar, in acelasi timp.



Ia o pereche de greutati si tine-le in maini, pe langa corp. Fa un pas in fata cu piciorul drept si coboara-te, indoindu-l pe stangul pana ce genunchiul aproape ajunge pe sol. Apoi continua cu celalalt picior, facand cate repetari poti.



Ia o pereche de greutati si tine-le cu mainile pe langa corp. Stai in fata unei bancute sau al unui stepper care este de inaltinea genunchiului si pune piciorul stang pe el. Ridica-te pe obiectul cu pricina, fara sa atingi cu talpa dreapta suprafata. Apoi coboara si continua cu piciorul celalalt. Fa cu ambele membre acelasi numar de repetari.




http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/celulita/cele-mai-bune-exercitii-impotriva-celulitei-galerie-foto-1195357




Cele mai bune exercitii impotriva celulitei (Galerie foto) - articole medicale - startsanatate