ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cinci alimente de toamna foarte sanatoase - articole medicale

Cinci alimente de toamna foarte sanatoaseDupa o vara plina de legume si fructe gustoase si sanatoase, este timpul sa ne indreptam catre cele de toamna. Pentru o portie buna de sanatate, orienteaza-te catre aceste produse si, de asemenea, achizitioneaza-le de la nivel local.

Merele te ajuta sa ai un nivel mai mic de colesterol, gestioneaza diabetul si previne numeroase boli, inclusiv cancerul, potrivit International Business Times. Aroma merelor de toamna nu poate fi invinsa de nimic. Sunt pline de fribre, in jur de 5 grame pe fruct, si au putine calorii.

De asemenea, un alt alimente care se coace toamna si este foarte important pentru organism este para. Perele sunt bogate in vitamina C si fibre, au un continut caloric scazut. Perele pot fi consumate intr-o salata de pui si, de asemenea, sunt o gustare excelenta atunci cand sunt asociate cu branza fara grasime sau nuci.

Dovlecelul de toamna este o sursa minunata de vitamina A si fibre. Poate fi folosit la prepararea unor supe sau tocane.

Dintre toate legumele cu radacina, cartofii dulci se afla printre ultimele locuri pe indexul glicemic si sunt plini de fibre. Cartofii dulci cres nivelul zaharul din sange, oferindu-ti o senzatie de bine. Daca ii coci, vor fi deliciosi daca adaugi putina scortisoara.

Varza si legumele cu frunze verzi sunt foarte importante. Varza este o sursa excelenta de vitamina K, vitamina A, vitamina C si alte elemente nutritive care previn cancerul. De asemenea, legumele cu frunte verzi sunt o sursa buna de calciu, acid folic si vitamina B6.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-16-2009/cinci-alimente-de-toamna-foarte-sanatoase-921233




Cinci alimente de toamna foarte sanatoase - articole medicale - startsanatate