ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cinci modalitati simple de a preveni cancerul - articole medicale

Cinci modalitati simple de a preveni cancerulUna dintre cele mai periculoase boli de care toata lumea se fereste este cancerul. Medicii ofera cateva sfaturi tuturor persoanelor care vor sa tina aceasta boala la distanta. Afla si tu care sunt acestea.

Nu te expune prea mult razelor solare, iti reaminteste Care 2. Prin "nu prea mult" trebuie sa se inteleaga exact nu prea mult, deoarece este important sa te expui razelor solare, insa cu masura. Aproximativ 15 minute de expunere sunt de ajuns pentru a asimila vitamina D. Atentie insa sa nu te expui fara crema de protectie.

Fa-ti testele necesare depistarii cancerului in fiecare an. Este mult mai bine sa previi decat sa tratezi. Multe forme de cancer pot fi depistate inainte de a deveni o problema grava pentru organismul tau.

Renunta la fumat. Acest sfat a devenit deja un cliseu, insa ramane la fel de important. Nu trebuie sa faci de unul singur acest efort, cere ajutor medicului tau sau organizatiilor ce se ocupa de aceasta problema.

Asigura-te ca farfuria ta este un adevarat curcubeu. Adica, pune in farfurie multe fructe si legume foarte colorate. Fructele si legumele colorate natural sunt cele mai sanatoase si bune pentru organismul tau. Fructele sau legumele ce au o culoare aprinsa sunt bogate in fitochimicale.

Incearca sa faci mai multe exercitii. Nimeni nu vrea sa auda acest sfat, insa este foarte bine sa il iei in seama. A face mai multe exercitii nu inseamna ca trebuie sa cumperi echipamente speciale, ci doar sa iti faci putin timp pentru a alerga, a merge pe jos sau pentru a face cateva exercitii in timp ce te uiti la televizor.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-11-2010/cinci-modalitati-simple-de-a-preveni-cancerul-986422




Cinci modalitati simple de a preveni cancerul - articole medicale - startsanatate