ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Ciocolata, o placere sanatoasa - articole medicale

Ciocolata, o placere sanatoasaCei care iubesc cu adevarat ciocolata stiu care sunt beneficiile acesteia: mentine inima sanatoasa, mentine buna-dispozitie, si te pastreaza in forma.

Un studiu aparut in "Journal of Nutrition" arata ca persoanele care consuma ciocolata neagra au sanse mai mici sa faca atac de cord.

Ciocolata creste si nivelul de serotonina din creier, potrivit specialistilor, care sustin ca pana si gustul, textura, si mirosul de ciocolata ne pot face sa ne simtim mai bine, informeaza Health.com.

Mai mult, ciocolata poate fi o crema de corp perfecta, pentru ca acidul lactic si antioxidantii pe care ii contine inmoaie si catifeleaza pielea.

Combinati doua cani de lapte cu ciocolata cu doua linguri de sapun lichid si o lingura de miere, si turnati amestecul in cada, cand faceti baie, pentru o piele perfecta.

Se pare ca ciocolata ajuta chiar si la eliminarea poftelor: mai precis, cei care poftesc la snacksuri, dulciuri sau mancaruri grase isi iau gandul de la aceste mancaruri nesanatoase atunci cand mananca putina ciocolata.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-29-2009/ciocolata-o-placere-sanatoasa-901826




Ciocolata, o placere sanatoasa - articole medicale - startsanatate