ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Combate febra in mod natural - articole medicale

Combate febra in mod naturalFebra, in termeni medicali pirexia, este temperatura corporala mai mare de 37 de grade. Apare de cele mai multe ori pe fondul unor infectii, atunci cand globulele albe lupta impotriva microbilor din organism.

Pentru combaterea ei sunt necesare tratamente imediate, cu o actiune rapida. O metoda veche si eficienta pentru indepartarea febrei consta in spalarea corpului cu otet de mere si imbracarea unor haine groase, care permit eliminarea microbilor prin transpiratie, informeaza grannymed.com.

In cazul copiilor, frectiile cu alcool sunt cele mai eficiente, in special seara, inainte de culcare. Inmoaie bine sosetele in otet de mere si poarta-le toata noaptea. Te vei trezi dimineata invigorat, iar temperatura corporala va scadea.

Compresele cu otet, asezate pe zona fruntii, sunt si ele eficiente pentru scaderea febrei. In cazul adultilor, o cana de ceai de musetel, in care s-au adaugat cateva picaturi de alcool, poate fi remediul cel mai simplu si comod.

Fierbe o cana cu apa si adauga peste ea hrean ras. Acopera cateva minute, dupa care poti bea amestecul de trei ori pe zi. Starile febrile si nasul infundat asociat racelilor vor fi combatute rapid.

Cartoful proaspat taiat rondele si asezat pe frunte inainte de culcare este si el un remediu eficient impotriva starilor febrile. Socul termic actioneaza in acelasi mod.

Astfel, poti opta pentru o baie de aburi la picioare, in timp ce asezi pe frunte cateva cuburi de gheata. Ceaiul din macrisul iepuresc, o planta care creste in Romania in zonele montane, indulcit cu miere, poate fi si el folosit pentru indepartarea starilor febrile.

Fierbe intr-o cana de lapte putin orz si susan. Dupa racire, aseaza pe frunte o compresa din amestecul obtinut seara, inainte de culcare, si vei observa efectele dimineata.

Ceaiul de menta sau anghinare este si el un bun remediu in combaterea febrei. Un alt ceai eficient se obtine prin fierberea catorva seminte de mustar intr-o cana de apa.

Starile febrile pot degenera cu rapiditate, tocmai de aceea ele vor fi tratate imediat. Seara, inainte de culcare, este cel mai bun moment pentru aplicarea oricarui tratament.

Prin transpiratie, in timpul noptii, sunt eliminate toate toxinele si microbii din organism si te vei trezi relaxat si cu o temperatura corporala normala.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/07-29-2009/combate-febra-in-mod-natural-835612




Combate febra in mod natural - articole medicale - startsanatate