ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Copiii care au prea putini dinti la un an vor avea nevoie de aparat dentar - articole medicale

Copiii care au prea putini dinti la un an vor avea nevoie de aparat dentarCopiii care au prea putini dinti de lapte pana la varsta de un an cel mai sigur vor avea nevoie de ortodontist pe viitor, arata un studiu recent.

Cercetatorii de la Colegiul Imperial din Londra, de la Universitatea Bristol si de la Universitatea Oulu, in Finlanda, au descoperit ca exista o stransa legatura intre aparitia tarzie a dintilor de lapte si nevoia ca acestia sa fie corectati printr-un aparat dentar, relateaza The Telegraph.

Motivul pentru care in cazul unora dintre copii dintii apar prea tarziu este dat de variatiile genetice. S-a descoperit ca anumite gene fac ca dintii de lapte sa apara mai tarziu in primul an de viata.

Cei care se afla in aceasta situatie sunt cu 35% mai predispusi sa apeleze la un ortodontist, reiese din studiul realizat pe 6.000 de voluntari din Finlanda si Marea Britanie, publicat in jurnalul medical PLoS Genetics.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-26-2010/copiii-care-au-prea-putini-dinti-la-un-an-vor-avea-nevoie-de-aparat-dentar-998347




Copiii care au prea putini dinti la un an vor avea nevoie de aparat dentar - articole medicale - startsanatate