ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Copiii crescuti de bunici prezinta risc mare de a deveni obezi - articole medicale

Copiii crescuti de bunici prezinta risc mare de a deveni obeziCercetatorii britanici pretind ca bunicii isi ucid nepotii cu blandete, rasfatandu-i cu dulciuri care, in final, nu le fac decat rau, marindu-le predispozitia catre boli de inima si diabet. Potrivit unui studiu recent, copiii care stau doar la bunici prezinta un risc mai mare cu 34% de a deveni obezi.

Descoperirea contrazice studiile anterioare, care legau kilogramele in plus ale copiilor de saracie si de obezitatea parintilor. Cercetarea realizata de Colegiul Universitar londonez arata ca cei mai afectati de aceasta problema sunt copiii din clasa de mijloc.

In cercetare au fost cuprinsi 12.000 de copii de trei ani din Marea Britanie, relateaza Obezitatea se poate instala inainte de 2 ani

Din studiu a mai reiesit ca nepotii ingrijiti de bunici part-time prezinta un risc cu 15% mai mare de a fi supraponderali, comparativ cu copiii care stau doar cu parintii. Copiii care merg la cresa nu prezinta deloc riscul de a deveni obezi, se mai specifica in cercetare.

Numarul copiilor obezi s-a dublat in ultimii 20 de ani, estimandu-se ca un sfert dintre prescolari sunt obezi sau supraponderali, cel putin in Marea Britanie.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-16-2010/copiii-crescuti-de-bunici-prezinta-risc-mare-de-a-deveni-obezi-995655




Copiii crescuti de bunici prezinta risc mare de a deveni obezi - articole medicale - startsanatate