ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Copiii geniali ai zilelor noastre - articole medicale

Copiii geniali ai zilelor noastreCopiii sunt tot mai precoce in ultimul timp, atunci cand vine vorba de educatie si calitatile lor intelectuale. Ei incep sa numere si sa vorbeasca de la varste din ce in ce mai fragede.

In cazul in care copilul este precoce, parintii trebuie sa cheltuiasca multi bani pe programe care sa ii ajute sa isi dezvolte aceste capacitati si sa ii ghideze intr-un cadru institutionalizat. Exista copii care la varsta de trei ani invata sa numere si chiar sa scrie, pregatindu-se pentru scoala, scrie news.com.au.

Pregatirea lor este centrata si pe intampinarea problemelor cu care s-ar putea confrunta la inceperea gradinitei sau scolii. In Australia, de exemplu, astfel de programe au fost concepute deoarece s-a observat ca unii copii intampina dificultati mari atunci cand trebuie sa se adapteze cerintelor scolii.

Copiii sunt evaluati inainte de a fi acceptati intr-un program de dezvoltare a abilitatilor. Nu sunt alesi neaparat cei care sunt foarte inteligenti. Se observa, insa, ca varsta de la care ei au nevoie de indrumare este tot mai scazuta. Printre probele principale ale interviului se afla cea in care ei trebuie sa numere, sa tina in mana un pix sau sa isi spuna numele.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/creier/copiii-geniali-ai-zilelor-noastre-1176264




Copiii geniali ai zilelor noastre - articole medicale - startsanatate