ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Copiii isi petrec aproape opt ore din zi in mediul electronic - articole medicale

Copiii isi petrec aproape opt ore din zi in mediul electronicCopiii din ziua de astazi isi petrec aproape opt ore pe zi folosind diverse dispozitive electronice, cum ar fi computerul personal, televizorul sau telefonul mobil, potrivit cercetatorilor americani, care avertizeaza ca "viata electronica" pe care o duc acestia le va crea probleme in viata reala.

Inovatiile tehnologice aparute in ultimii cinci ani au determinat o crestere alarmanta a numarului de ore petrecute de copii cu varste intre 8 si 18 ani, din Statele Unite, in fata computerului, televizorului sau cu telefonul in mana, scrie The Telegraph.

Daca in anul 2004 activitatile din mediul electronic le rapeau copiilor, in medie, 6 ore si 21 de minute, in fiecare zi, rezultatele unui studiu finalizat anul trecut de o fundatie americana arata ca acestia au ajuns sa-si petreaca 8 ore si 38 de minute din zi folosind diverse dispozitive electronice.

Mai mult, cercetatorii sustin ca dimensiunile tot mai mici ale aparatelor si interconectiviatea acestora le permit copiilor sa "consume" zilnic peste 10 ore de continut electronic, folosind mai multe dispozitive in acelasi timp.

Rezultatele studiului arata ca fetele isi petrec mai mult timp decat baietii pe retelele sociale de genul Facebook, insa toti copii aloca zilnic circa o ora si 35 de minute scrierii si citirii mesajelor electronice.

Psihologii le recomanda parintilor sa ia masuri pentru a reduce timpul petrecut de copiii lor in mediul electronic, avertizand ca, desi se pricep mai bine sa foloseasca noile tehnologii, acestia vor avea probleme in a reactiona in viata reala, in fata unei persoane reale.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/02-01-2010/copiii-isi-petrec-aproape-opt-ore-din-zi-in-mediul-electronic-991940




Copiii isi petrec aproape opt ore din zi in mediul electronic - articole medicale - startsanatate