ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Copiii obezi risca sa sufere de anomalii ale coloanei vertebrale - articole medicale

Copiii obezi risca sa sufere de anomalii ale coloanei vertebraleLa nenumaratele probleme de sanatate la care sunt expusi copiii supraponderali si obezi se adauga si durerile severe de spate, precum si anomaliile coloanei vertebrale.

Medicii din SUA au observat ca mare parte dintre tinerii care se prezentau la cabinet cu dureri severe de spate prezentau si anomalii ale coloanei vertebrale, mai ales in in partea inferioara a acesteia, relateaza MSNBC, care citeaza Reuters.

Mai precis, putin peste jumatate (52%) dintre adolescentii cu varste cuprinse intre 12 si 18 aveau astfel de probleme, arata un raport prezentat in cadrul unei conferinte pe aceasta tema, sustinuta in SUA.

Chiar daca pana acum se credea ca aceasta afectiune este mai comuna in randul varstnicilor, din ce in ce mai multi tineri se plang de dureri de spate, aceasta fiind doar una dintre urmarile surplusului de kilograme, alaturi de diabetul de tip 2.

Practic, exista o legatura foarte stransa intre indicele de masa corporala mare la varste fragede si anomaliile coloanei, au explicat cercetatorii.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-06-2009/copiii-obezi-risca-sa-sufere-de-anomalii-ale-coloanei-vertebrale-968042




Copiii obezi risca sa sufere de anomalii ale coloanei vertebrale - articole medicale - startsanatate