ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Crema care repara ADN-ul, vindecand si cancerul - articole medicale

Crema care repara ADN-ul, vindecand si cancerulUn nou tip de tratament se arata la orizont, sub forma unei simple creme, dar care are capacitatea de a tinti ADN-ul si a dezactiva genele vinovata de boala.

O astfel de crema, odata aplicata pe piele, contine compusi minusculi care au capacitatea de a trece de toate straturile epidermei pentru a ajunge pana la ADN, relateaza cancer de piele, spun oamenii de stiinta de la Universitatea Northwestern.

In ciuda aparentei sale sensibilitati, pielea este o bariera incredibil de dura a organismului, prevenenind eventualii invadatori sa patrunda. Acesta noua tehnologie combina chimia cu dermatologia, astfel incat odata ce au trecut prin straturile pielii, acizii nucleici pot actiona selectiv la nivelul ADN-ului, dezactivand genele vinovate de boala.

Avantajul acestei motode este aceea ca acizii nucleici pot face diferenta intre genele sanatoase si cele defecte, mutante, care cauzeaza cancerul.
Terapia a fost deja testata pe soareci si pe piele umana, descoperindu-se ca nu are efecte secundare in rastimp de o luna.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/cancer/crema-care-repara-adn-ul-vindecand-si-cancerul-1178993




Crema care repara ADN-ul, vindecand si cancerul - articole medicale - startsanatate