ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cuisoarele au cei mai puternici antioxidanti naturali - articole medicale

Cuisoarele au cei mai puternici antioxidanti naturaliIn cautarea alimentului perfect, cercetatorii au descoperit cuisoarele, despre care spun ca includ cei mai puternici antioxidanti naturali.

Oamenii de stiinta de la Universitatea spaniola Miguel Hernandez, cei care au testat proprietatile cuisoarelor, spun ca acestea ar putea fi folosite curand in industria alimentara, in loc de conservanti, relateaza The Telegraph.

In prezent, producatorii alimentari folosesc antioxidantii sintetici pentru a face mancarea sa reziste mai mult. Insa cuisoarele nu numai ca ar prelua acest rol, ele avand si beneficii asupra sanatatii.

Sub lupa cercetatorilor au fost puse si alte ingrediente ale dietei mediteraneene, cum ar fi oregano, rozmarin, salvie si cimbru. Pe viitor se va incerca folosirea acestor condimente naturale in procesul de productie al alimentelor, in special in cazul carnii, au anuntat ei.

Antioxidantii continuti de cuisoare si restul condimentelor enumerate reusesc sa tina alimentele proaspete, amanand oxidarea lipidelor, principala cauza a deteriorarii alimentelor, se mentioneaza intr-un raport aparut in Flavour and Fragrance Journal.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-18-2010/cuisoarele-au-cei-mai-puternici-antioxidanti-naturali-1003260




Cuisoarele au cei mai puternici antioxidanti naturali - articole medicale - startsanatate