ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum este mai bine sa-ti alegi partenerul sau partenera: dupa dinti - articole medicale

Cum este mai bine sa-ti alegi partenerul sau partenera: dupa dintiDoua studii, din care unul este intocmit la Universitatea din Leeds, iar al doilea de catre Central Lancashire University, au ajuns la aceeasi concluzie si anume ca unul din factorii cei mai indicati sa tii seama, atunci cand iti alegi partenerul, respectiv partenera, este aspectul dintilor.

S-au testat barbati si femei in fata unor fotografii, reprezentand persoane zambind. Preferintele sunt indreptate uneori asupra ochilor sau obrazului, asupra formei nasului sau aspectul parului, dar niciodata nu neglijeaza si aspectul dintilor.

Dintii il caracterizeaza pe purtatorul lor

Ei se iau dupa aspect si poate nici nu stiu ca dintii tradeaza adesea starea de sanatate, acuratetea in comportari si manierele eventualului partener. Dintii neregulati, de culoare intunecata sau mici, atat de mici, incat raman ascunsi sub buza, tradeaza o stare de sanatate nu tocmai buna, potrivit boli, care nu se instaleaza neaparat in aparatul digestiv, asa cum ar parea la prima vedere.

Chiar daca este putin probabil ca cineva sa-si aleaga partenerul pornind de la carii sau chiar de la aspectul dintilor, autorii studiului au considerat util ca aceste aspecte sa fie cunoscute.

Autorii sunt convinsi ca au prezentat o realitate, iar daca cineva isi va alege partenerul, ca si pana acum, dupa alte criterii, il priveste, lumea e plina de oameni care n-au nevoie de sfaturi.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/cum-este-mai-bine-sa-ti-alegi-partenerul-sau-partenera-dupa-dinti-1182708




Cum este mai bine sa-ti alegi partenerul sau partenera: dupa dinti - articole medicale - startsanatate