ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum iti prepari produse cosmetice la tine acasa - articole medicale

Cum iti prepari produse cosmetice la tine acasaIngrijirea pielii, a parului, unghiilor si trupului tau poate fi facuta in mici sedinte cosmetice acasa, cu produsele preparate chiar de tine. Te vei ingriji naturist si vei observa dupa un timp ca aceste tratamente sunt usor de aplicat, ieftine si merita sa-ti faci rezerve din timp pentru coltisorul tau de cosmetice de acasa.

Daca pielea ta este uscata, se exfoliaza si se crapa, acest lucru poate ascunde o carenta de calciu. Atunci, tratamentul naturist pe care il vei urma este pe baza de produse lactate, bogate in calciu, informeaza mybeautyrecipes.com.

Daca ai probleme cu cosurile iti trebuie putin bicarbonat de sodiu peste care adaugi putina apa si obtii o masca perfecta pentru un ten acneic. Se aplica de trei ori pe saptamana, seara, inainte de culcare. O lasi sa actioneze 30 de minute, dupa care o indepartezi cu apa calduta din abundenta.

Pasta de dinti poate fi si ea folosita pentru indepartarea acneei. Nu se aplica pe intreaga fata pentru ca poate produce iritatii. Daca ai descoperit un cos suparator, aplica putina pasta de dinti doar in acea zona si dimineata te poti spala cu apa rece. Pasta de dinti are rolul de a indeparta infectiile si acneea suparatoare, dar se foloseste punctual, pentru ca altfel poate irita.

Uleiul de masline pe care il folosesti in salate iti este de un real ajutor pentru ingrijirea parului. Un ou batut si cateva picaturi de ulei de masline reprezinta masca saptamanala perfecta pentru tine. Radacina parului va fi intarita, vei scapa de matreata, iar caderile masive ale podoabei capilare vor fi o simpla aminitre.

Pentru manichiura, uleiul de masline poate face minuni. Inmoaie unghiile in uleiul peste care ai adaugat putina apa, dupa care iti poti face unghiile fara sa iti fie teama ca ele se vor rupe. Uleiul de masline le inareste si le hraneste.

Mai poate fi folosit si pentru balsamul de buze, pentru ca are proprietati de inmuiere si catifelare. Cateva picaturi de ulei de masline in balsamul obisnuit iti vor hrani buzele, in special in sezonul rece, cand ele sunt afectate de temperaturile scazute.

Il poti adauga si in apa de baie pentru a-ti catifela pielea, dar si pentru a-ti face mai usor pedichiura. Mai mult, daca inmoi calcaiele crapate in ulei de masline vei avea un picior frumos, iar vara poti purta sandalele preferate.

Tot pentru ingrijirea picioarelor, poarta peste noapte sosete pe care le-ai inmuiat in ulei de masline, iar dimineata vei avea pielea unui bebelus. Il poti adauga si in demachiant. Este perfect pentru indepartarea rimelului, fara sa iti faci griji ca genele tale se vor rupe.

Alte ingrediente

Pentru completarea tratamentelor tale cosmetice naturale, fa-ti rezerve de miere. Proprietatile sale antiseptice o recomanda pentru ingrijirea delicata a fetei.

De asemenea, o poti adauga in pasta de dinti, gelul de dus, tratamentul corporal sau masca de par. Iti vor hrani pielea in profunzime si vei scapa de bacterii, piele crapata si uscata.

Iaurtul pe care il consumi in fiecare dimineata iti este de un real ajutor pentru tenul gras. Impreuna cu mierea, poti obtine masca de fata perfecta pentru vremea rece.

Castravetii pot face minuni pentru riduri, ochi obositi si inrositi. Aplica in fiecare seara castravetii proaspeti in zona ochilor, iar cearcanele vor fi o simpla amintire. Mai mult, te poti spala cu un castravete proaspat in fiecare dimineata, dupa care clatesti cu apa din abundenta.

Tot pentru cearcane si ochi poti folosi patrunjel prospat si cartof. Se aplica in acelasi mod, in fiecare seara si vei observa primele imbunatatiri in aspectul pielii tale inca din prima zi.

Proprietatile antiseptice ale cartofului si patrunjelului pot face minuni pentru tenul acneic. Curata fata in fiecare seara cu aceste doua ingrediente nelipsite din bucatarie, iar dimineata vei avea tenul curat si dezinfectat.

Rosiile sunt un bun remediu pentru persoanele care au pielea uscata. Pot inlocui lotiunea de fata pe care o folosesti seara, inainte de culcare. Foloseste zilnic rosiile pentru pielea uscata si intr-o saptamana vei putea observa ca pielea ta este moale, hranita si catifelata.

Aloe vera este un ingredient nelipsit al produselor cosmetice. Este ingredientul nelipsit din orice tratament corporal si facial, pentru proprietatile sale dezinfectante. Se aplica direct pe fata sau pielea uscata, in fiecare dimineata si seara. Inca din prima zi vei observa efectul sau miraculos asupra tenului imbacsit, care se crapa de la vremea rece.

Vitamina E este ingredientul nelipsit din orice reteta cosmetica preparata in casa. Indiferent daca folosesti pentru masca ta corporala aloe, rosii, castraveti sau ulei de masline, adauga o fiola de vitamina E, cu rol dezinfectant.

Arborele de ceai are aceleasi proprietati, dar se foloseste cel mai des pentru tratamentele de par. Poti adauga cateva picaturi de ulei esential in sampon, balsam sau gel de dus si vei vedea efectele sale imediate. Mai mult, diluat cu putina apa obtii lotiunea de fata perfecta pentru un ten luminos, fara probleme.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/12-11-2009/cum-iti-prepari-produse-cosmetice-la-tine-acasa-971603




Cum iti prepari produse cosmetice la tine acasa - articole medicale - startsanatate