ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum ne putem intari sistemul imunitar - articole medicale

Cum ne putem intari sistemul imunitarVitaminele din ardeiul rosu, portocale si patrunjel, dar si probioticele din iaurturi sunt solutii ideale pentru intarirea sistemului imunitar.

Circa 70% din sistemul imunitar se afla la nivel gastro-intestinal, motiv pentru care alimentatia este esentiala pentru a-l imbunatati si a-l face mai rezistent la infectiile din timpul iernii, scrie Evenimentul Zilei.

Stresul, abuzul de tigari sau alcool nu fac decat sa afecteze si mai mult flora intestinala, slabind astfel sistemul imunitar. De aceea apar obezitatea, bolile cardiovasculare si chiar cancerul.

Specialistii in nutritie recomanda consumul de iaurt si lactatele care nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica si datorita calciului pe care il contin.

Insa absorbtia calciului este conditionata de suficienta vitamina D iar pe trimpul iernii, din cauza expunerii mai reduse la soare, sinteza de vitamina D scade dramatic, asa ca este nevoie de un aport alimentar suplimentar zilnic care se obtine din pestele gras sau ficat.

Sistemul imunitar are nevoie si de 10 miligrame de zinc, pe care il poate lua din fructe de mare, seminte de dovleac, paine si cereale integrale.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/11-28-2009/cum-ne-putem-intari-sistemul-imunitar-962168




Cum ne putem intari sistemul imunitar - articole medicale - startsanatate