ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum ne "dregem" dupa Sarbatorile de Paste - articole medicale

Cum ne "dregem" dupa Sarbatorile de PasteMielul la tava sau la protap, ouale rosii, cozonacul, pasca si vinul sunt doar cateva dintre delicatesele care ispitesc pe oricine in perioada Sarbatorilor Pascale.

Insa, mesele incarcate cu bucate traditionale, pe cat de gustoase au fost, pe atat de periculoase se dovedesc. De aceea, medicii recomanda o cura de detoxifiere.

Detoxifierea presupune o alimentatie sanatoasa, moderata, cu alimente usoare: fructe si legume proaspete, ceaiuri din plante medicinale - infuzie de merisor, ceai verde, infuzie de galbenele, ceai de urzica si de papadie.

Cele mai indicate alimente pentru o buna detoxifiere sunt varza cruda, salata verde, rosii, castravetii, urzicile, spanacul, patrunjelul, morcovul, sparanghelul, loboda, ceapa verde. Pe langa legume, pline de vitamine, minerale si fibre sunt lamaia, ciresele, merele, portocalele, kiwi.

Pentru ca organismul sa-si recapete energia, consumati alimente cu multa vitamina C, fibre, lichide si antioxidanti.

In perioada detoxifierii si nu numai, beti zilnic aproximativ doi litri de lichide. Copiii trebuie sa bea circa 500-700 de mililitri de lichide.

Multe persoane se baloneaza dupa o masa copioasa. Daca aveti dureri de stomac sau vi se umfla abdomenul, presarati pe tot ce mancati putin tarhon tocat sau, si mai bine, faceti o infuzie, pe care o beti dupa masa. Se opareste o lingurita de planta cu o cana de apa si se lasa sa stea 10 minute.

De asemenea, dupa masa copioasa de Paste, e bine sa facem o plimbare prin parc, sa evitam mijloacele de transport in comun, daca am fost invitati undeva, sau chiar sa ne oferim voluntar sa spalam vasele, daca am avut musafiri; in orice caz, este foarte important sa nu ne asezam in fata televizorului sau sa dormim.

Avand in vedere vremea calda, chiar daca zilele nu sunt insorite, ar trebui sa profitam de aceasta mini-vacanta si sa petrecem cat mai mult timp in aer liber, sa incercam sa ne relaxam si sa adoptam o atitudine pozitiva, alaturi de familie si de prieteni.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/04-20-2009/cum-ne-dregem-dupa-sarbatorile-de-paste-724919




Cum ne "dregem" dupa Sarbatorile de Paste - articole medicale - startsanatate