ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum previi bolile cardiovasculare - articole medicale

Cum previi bolile cardiovasculareBolile cardiovasculare, afectiuni des intalnite in randul femeilor, pot fi prevenite printr-un regim alimentar sanatos.

Prin introducerea in meniu a alimentelor ce contin grasimi monosaturate (uleiul de masile si nucile) sau grasimi polisaturate (pestele), poti incetini procesul prin care arterele se blocheaza, ducand la aparitia bolilor sistemului cardiovascular, arata Shine.

Trebuie redus consumul de carne si branza, alimente bogate in grasimi saturate, dar si consumul de paine si mancare de tipul celei de la fast-food.

Totusi, un regim cu putine calorii nu garanteaza sanatatea sistemului cardiovascular, arata studiile. Specialistii recomanda consumul moderat de grasimi "sanatoase" (mai precis, consumul de peste) pentru a tine departe bolile.

Daca ai de ales intre unt si maioneza, trebuie sa stii ca aceasta contine mai putine grasimi ce cauzeaza blocarea arterelor decat untul. Un alt aliment bogat in grasimi saturate este branza, iar aceasta trebuie consumata cu moderatie.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-16-2009/cum-previi-bolile-cardiovasculare-887723




Cum previi bolile cardiovasculare - articole medicale - startsanatate