ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum previi durerile de cap - articole medicale

Cum previi durerile de capNu mai putin de 45 de milioane de oameni sufera de dureri de cap si 4 milioane de dolari sunt dati anual pe medicamente in incercarea de a le trata. Citeste in continuare cum poti rezolva repede durerile de cap sau cum poti sa le previi.

Invata sa te relaxezi, te sfatuieste Learning Info. Stresul prelugit poate duce la incordarea muschilor gatului si la dureri de cap. Cand te simti foarte incordat este momentul sa incetinesti ritmul muncii si sa te indepartezi putin de situatia care iti cauzeaza stresul. De fapt, nu trebuie sa astepti sa te simti incordat, ci sa iei atitudine inainte. Gaseste o modalitate de a te indeparta de stres macar jumatate de ora pe zi.

Fa miscare. Daca vei sta intr-o singura pozitie, indiferent ca stai la birou sau pe canapea si te uiti la televizor, te va durea capul. Ridica-te frecvent si intinde-ti muschii.

O ceasca de cafea te scapa de durerile de cap, insa mai multe le pot provoca. De asemenea, daca vrei sa reduci cantitatea de cafea consumata, fa-o treptat. Durerile de cap apar de obicei la 18 ore dupa ce ai baut ultima cafea.

Nu te infometa. Esti predispus la dureri de cap, daca stai o perioada lunga de timp fara sa mananci. Daca vei sari peste mese, se va modifica nivelul zaharului si sange, iar drept reactie a corpului te va durea capul.

Multi oameni iau aspirina, ibuprofen sau acetaminofen pentru a trata durerile de cap. Aceasta alegere reprezinta o preferinta personala. Insa daca durerile de cap persista si simti nevoia sa iei zilnic un astfel de medicament, trebuie sa mergi la un medic. Nu trebuie sa ignori durerile de cap.

Infasoara un pachet de gel inghetat intr-un prosop si pune-l direct pe zona care te doare. Aplica-l timp de o ora, o data sau de doua ori pe zi.

Fa un dus fierbinte sau aplica un tampon cald pe gat si umeri pentru a permite muschilor sa se relaxeze.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-23-2009/cum-previi-durerile-de-cap-895163




Cum previi durerile de cap - articole medicale - startsanatate