ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa ai brate mai tonifiate ca niciodata - articole medicale

Cum sa ai brate mai tonifiate ca niciodataBratele sunt foarte importante pentru o femeie, caci atata timp cat ele sunt tonifiate, vei arata bine si elegant in orice rochie, sau tineresc in orice maieu de zi cu zi.

Nu este atat de greu precum pare, trebuind doar sa urmezi cateva ritualuri de ingrijire, conform pielea sa isi mentina tineretea si vitalitatea.

Trucuri de machiaj

Investeste in doua solutii bronzante, una medie si una mai deschisa. Pune-o pe cea medie pe toata suprafata mainii, dupa care aplica lotiunea mai deschisa doar pe partea de sus a bratelor, de la umeri pana la incheietura, pentru ca lumina sa se reflecte pe cea mai tonifiata parte a mainii.

Exercitii

Nu ai nevoie de greutati si echipament deosebit pentru a-ti lucra bratele. Pastreaza 5 minute pe zi pentru niste exercitii cat se poate de simple: strange-ti palmele in fata pieptului ca pentru o rugaciune, sub barbie. Inspira si ridica-ti coatele pana cand antebratul devine paralel cu podeaua.

Pe masura ce expiri, impinge cu palmele una in alta cat de tare poti, tine asa 5 secunde, dupa care repeta de cel putin 15 ori.

Produse

Atunci cand iti cumperi creme, alege-le pe cele cu vitamina E si A, care ajuta pielea sa ramana elastica, stralucitoare si hidratata.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/pielea/cum-sa-ai-brate-mai-tonifiate-ca-niciodata-1183386




Cum sa ai brate mai tonifiate ca niciodata - articole medicale - startsanatate