ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa ai un sistem imunitar mai puternic? - articole medicale

Cum sa ai un sistem imunitar mai puternic?In aceasta perioada este o idee buna sa ai grija de sanatatea ta, mai mult decat pe timpul verii. Toamna si iarna, raceala si gripa sunt cele mai mari probleme ale noastre. Sistemul imunitar este slabit si suntem vulnerabili in fata bolilor. Afla in continuare ce poti face pentru a avea un sistem imunitar mai puternic.

In primul rand, redu cantitatea de zahar consumat, te sfatuieste Well Sphere. Functionarea sistemului imunitar este afectata de consumul de zahar, din cauza ca acesta interfereaza cu absorbtia de vitamina C si de calciu.

Asimileaza cat mai multa vitamina C, pentru ca aceasta este un factor nutritiv esential pentru functionarea sistemului imunitar si ajuta in lupta impotriva racelii si gripei.

Poti asimila vitamina C din legume cu frunze verzi, citrice, conopida, broccoli, ardei sau rosii. De asemenea, poti lua un supliment cu multivitamine.

Dormi suficient. Se stie ca rezisti mai mult atunci cand esti odihnit. Este usor sa renunti la somn atunci cand ai ceva de facut, insa gandeste-te la consecinte. Daca vei fi odihnit, rezultatele vor fi mai bune si viata mai frumoasa.

Consuma multe legume radacinoase si alte alimente care stimuleaza sistemul imunitar. Legumele crucifere, ceapa, usturoiul, legumele cu frunze verzi, morcovul, pastarnacul sau sfecla sunt alimentele de care ai nevoie pentru a face fata pericolelor din jurul tau.

Spala-te pe maini des si bine. Cand mergi sa te speli pe maini, fa-o cu atentie, folosind apa calda si sapun. Daca te vei spala doar cu apa rece, nu vei indeparta pericolele.

Daca esti bolnav, ia atitudine. Nu te duce la munca atunci cand esti bolnav, pentru ca iti vei imbolnavi colegii. Chiar daca sefului nu ii va surade ideea, va fi mai multumit sa aiba un singur angajat lipsa, decat mai multi.

Acopera-ti gatul. Daca ai transpirat si bate vantul, o sa racesti imediat. Fereste-te de curent si imbraca-te in functie de vremea de afara.

Cand este frig, nu te gandi sa pui pe tine o camasa subtire doar pentru ca intr-un minut o sa ajungi in masina si apoi direct in sediul firmei. In acele secunde te poti imbolnavi.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/10-13-2009/cum-sa-ai-un-sistem-imunitar-mai-puternic-917250




Cum sa ai un sistem imunitar mai puternic? - articole medicale - startsanatate