ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa asimilezi cele mai bune vitamine pentru pielea ta - articole medicale

Cum sa asimilezi cele mai bune vitamine pentru pielea taPielea este oglinda sanatatii tale si trebuie sa ai mereu grija de ea pentru a arata tanara si sanatoasa.

Vitaminele pot trata si preveni mai multe probleme ale pielii. Incearca sa ai o alimentatie potrivita, bogata in vitamine, pentru a-ti proteja pielea.

Ehow iti ofera cateva solutii pentru a avea grija de pielea ta intr-un mod cat mai natural.

Incearca sa consumi cat mai multe vitamine antioxidante. Antioxidantii au rolul de a incetini sau a elimina efectul produs de oxigenarea unor celule ale corpului.

Antioxidantii se gasesc in nuci, seminte, rosii, piersici, fulgi de ovaz, rodii si sucurile din fructe. Vinul rosu este si el o sursa foarte buna de antioxidanti.

Mananca cat mai multe citrice pentru a asimila cantitatea necesara de vitamina C. Daca vei consuma multa vitamina C, pielea ta va deveni mult mai protejata contra razelor solare.

Fa in asa fel incat morcovii si cartofii dulci (sweet potatoes) sa nu lipseasca din dieta ta. Acestia sunt foarte bogati in vitamina A, care ajuta la pastrarea apei in organism. Vei evita sa ai o piele uscata.

Foloseste suplimentele naturale. Este recomandat sa consumi 400 de miligrame de vitamina E, ajuta la repararea pielii si iti imbunatateste aspectul. Vitamina E contine antioxidanti care ajuta la prevenirea cancerului si bolilor cardiovasculare.

Daca vrei sa iti cumperi creme, incearca sa le alegi pe cele bogate in vitamine.

Toate acestea te ajuta foarte mult, insa ai grija si la mediul in care traiesti. Evita cat de mult poti expunerea prelungita la soare si poluarea.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/04-09-2009/cum-sa-asimilezi-cele-mai-bune-vitamine-pentru-pielea-ta-714183




Cum sa asimilezi cele mai bune vitamine pentru pielea ta - articole medicale - startsanatate