ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa dormi ca sa ai vise erotice - articole medicale

Cum sa dormi ca sa ai vise eroticeAveti o anumita pozitie favorita pentru somn? Atunci trebuie sa stiti ca aceasta influenteaza visele pe care le puteti avea in timpul acestei relaxari indelungate a organismului.

Cercetatorii de la Yan University, Hong Kong, au stabilit ca cei care dorm pe burta au mai multe vise erotice, in comparatie cu cei care folosesc alte pozitii pentru a se odihni in timpul somnului, noteaza Daily Mail.

Totusi, in afara viselor erotice, cei care dorm in pozitia "pe burta" viseaza frecvent ca se sufoca sau ca sunt inchisi in camere inguste sau ca sunt urmariti.

Cercetatorii de la Yan University sunt de parere ca oamenii au vise erotice, atunci cand dorm pe burta, datorita cantitatii mici de oxigen care ajunge la plamani. O serie de teste a aratat ca, atunci cand omul se afla intr-o situatie de semisufocare, erotismul si dorinta sexuala se afla la niveluri maxime.

In acest sens a fost facut un experiment, la care au participat 670 de studenti voluntari, dintre care 75% erau femei. Acestea trebuia sa raspunda la intrebari despre pozitiile pe care le folosesc in timpul somnului, precum si despre visele pe care le au in aceste momente.

S-a dovedit ca cele care dormeau pe burta au frecvent vise erotice. Totodata, cercetarea a aratat ca pozitia in care dormim are o influenta mare asupra lucrurilor pe care le visam in timpul somnului.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/somn/cum-sa-dormi-ca-sa-ai-vise-erotice-1183740




Cum sa dormi ca sa ai vise erotice - articole medicale - startsanatate