ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa mananci corect in delegatii - articole medicale

Cum sa mananci corect in delegatiiDaca jobul ti-o cere, n-ai incotro. Trebuie sa te conformezi si sa intelegi ca masina sau avionul trebuie sa devina a doua ta casa.

Daca in propriul camin ai frigiderul burdusit cu alimente sanatoase, in masina sau avion e mai greu sa faci mofturi, multumindu-te cu orice poate sa-ti astampere foamea. Sau poate doar asa crezi tu!

FoxNews s-a gandit la dilemele tale legate de alimentatia "din depasare" si a consultat cativa specialisti pe aceasta tema. O alimentatie sanatoasa poate fi respectata chiar si atunci cand esti pe drumuri, daca stii cateva mici secrete.

Deshidratarea, cel mai mare pericol

In primul rand, in cazul unei calatorii cu avionul, ai grija sa te hidratezi suficient. In cazul in care ai dureri de cap, indigestie, suferi de constipatie, oboseala sau o senzatie acuta de foame, ar trebui sa stii ca exista o stransa legatura intre aceste stari si deshidratare.

Asa ca, in locul sucului, incearca sa bei mai bine de jumatate de litru de apa la fiecare ora. Si uita de bauturile alcoolice servite in avion; nu fac decat sa te deshidrateze si mai tare. Evita, de asemenea, cafeaua, despre care stii ca deshidrateaza, si bauturile energiznte, bogate in zahar.

Consuma fibre si proteine

In avion sau masina, la drum, sunt recomandate mesele bogate in proteine si fibre. Fa-ti provizii de fructe bogate in apa, precum merele, care sunt si bogate in fibre. Organismul are nevoie de multe proteine (si nu carbohidrati!) pentru a functiona corespunzator, cu atat mai mult cu cat esti pe drum.

In plus, o astfel de alimentatie va tine si zaharul din sange la un nivel stabil, ceea ce, in timp, duce la o nevoie diminuata pentru dulciuri. Daca vrei sa-ti iei cu tine un pachetel sau nu stii ce sa comanzi, pe drum, e bine sa ai in vedere branza slaba, carnea de vita sau curcan, ouale fierte tari, untul de arahide natural sau painea de grau.

Fereste-te de batoanele cu proteine, mai ales daca iti supraveghezi talia. "Verificati continutul de zahar; multe dintre aceste batoane nu sunt decat niste acadele", spun specialistii citati de FoxNews.

In plus, in deplasare exista pericolul de a manca tarziu, aproape de ora de culcare. Se recomanda ca ultima masa din zi sa fie saraca in zahar si sare. Intreaga deplasare nu trebuie confundata cu o vacanta si, deci, cu o perioada in care regulile pot lua o pauza.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-30-2009/cum-sa-mananci-corect-in-delegatii-699844




Cum sa mananci corect in delegatii - articole medicale - startsanatate