ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa minimalizezi efectele secundare ale antibioticelor - articole medicale

Cum sa minimalizezi efectele secundare ale antibioticelorAntibioticele reprezinta una dintre cele mai importante "unelte" ale medicii moderne, oprind la timp infectii care secolul erau fatale. Totusi si acestea au efecte secundare suparatoare pentru unii. Afla in continuare cum sa le minimalizezi.

Discuta deschis cu medicul tau si vorbeste-i despre ce reactii ai avut in trecut la antibiotice. Foarte important este de mentionat daca ai avut vreo reactie alergica. Cu aceste informatii, medicul va stii ce antibiotice sa iti prescrie, te sfatuieste Antibioticele ingrasa si iti distrug sistemul imunitar

Intreaba de momentul din zi in care trebuie sa iei pastile respective. Unele pot fi luate inainte sau dupa masa, in timp ce pentru altele trebuie sa astepti cateva ore dupa ce ai mancat sau din contra sa le iei pe stomacul gol. Luandu-le dupa instructiuni te asiguri ca nu ai probleme.

Include iaurtul sau ia suplimente probiotice. In acest fel o sa eviti unele infectii si chiar diareea provocata de tratament.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/medicina/cum-sa-minimalizezi-efectele-secundare-ale-antibioticelor-1199387




Cum sa minimalizezi efectele secundare ale antibioticelor - articole medicale - startsanatate