ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa previi caderea parului - articole medicale

Cum sa previi caderea paruluiCaderea parului in sine nu este o problema, ci un lucru natural. Ceea ce ingrijoreaza este atunci cand numarul firelor cazute creste alarmant, mai mult decat al celor care cresc.

Astfel, podoaba capilara incepe sa se rareasca. Iata ce trebuie sa faci pentru a preveni acest lucru, conform apa fierbinte de la robinet, fierul de intins parul sau cel de ondulat, firele sunt mereu supuse la temperaturi inalte, fapt ce le deterioreaza si le face sa cada. In plus, incearca sa nu folosesti nici jumatate de tub de fixativ pe zi, caci asta este calea garantata catre calvitie.

Ai grija la dieta

Consuma alimente bogate in omega 3, precum somonul sau macroul, de minim 2-3 ori pe saptamana, iar peste salate presara cate o lingura de ulei ori seminte de in.

Ia vitamina C si fier

Caderea parului poate sa inceapa atunci cand numarul de hematii din sange scade, acestea fiind esentiale pentru sanatatea foliculilor. Consuma fructe, legume si carne rosie (pentru fier), iar daca analizele tot ies prost, ia suplimente.

Consulta arborele genealogic

Cea mai comuna cauza a pierderii parului este ereditatea. Daca parintii tai au avut aceasta problema, este foarte posibil sa o mostenesti. Totusi, cu suplimente pe baza de ulei de peste si in, vei putea sa previi macar niste reactii extreme.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/remedii-naturale/cum-sa-previi-caderea-parului-1185733




Cum sa previi caderea parului - articole medicale - startsanatate