ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa ramai in forma in sezonul rece - articole medicale

Cum sa ramai in forma in sezonul receIn fiecare anotimp exista multe schimbari si trebuie sa ne adaptam astfel incat organismul nostru sa nu aiba mult de suferit din cauza acestora. Fiind in armonie cu natura, organismul tau va rezista stresului de peste iarna. Afla in continuare ce trebuie sa faci.

Chiar daca nu poti controla vremea, poti controla anumiti factori din viata ta, precum alimentele pe care le consumi, timpul alocat si calitatea exercitiilor fizice, plantele si ierburile din care prepari ceaiuri, iti aminteste Care2. Aceste lucruri iti mentin organismul sanatos si te ajuta sa faci fata unor boli si chiar sa le previi.

Pe timpul iernii trebuie sa ai grija ca articulatiile sa fie lubrifiate, sa iti hidratezi pielea si sa iti mentii imunitatea. Daca nu vei avea grija de organismul tau, o sa castigi cateva kilograme in plus. Nu uita ca vremea rece poate duce la artrita, indigestie si alte probleme de sanatate.

Pe timpul sezonului rece este o idee buna sa te trezesti cu cateva minute mai tarziu fata de obicei. De asemenea, cum te-ai ridicat din pat mergi la baie si spala-te pe dinti, curatand in acelasi timp si limba, pentru a elimina bacteriile stranse peste noapte si pentru a imbunatati circulatia la nivelul organelor viscerale. In cazul in care ai probleme cu scaunele, acum este momentul sa bei un pahar cu apa calda, pentru a rezolva problema. Daca ai timp si iti surade ideea, ofera-ti un masaj rapid si excelent cu putin ulei de susan incalzit.

Nu sari peste micul dejun. Bucura-te de noua zi incepand-o cu un mic dejun sanatos, format din fulgi de ovaz, orz sau porumb. La o ora dupa micul dejun prepara un ceai dintr-o jumatate de lingurita de ghimbir, cu o jumatate de lingurita de scortisoara si un catel de usturoi. Acest ceai este bun pentru digestie si imbunatateste circulatia.

Nu hiberna. Chiar daca este iarna poti face miscare. Mergi la o sala de gimnastica sau fa exercitii acasa cu ajutorul unei casete sau al unui DVD.

De asemenea, pazeste soarele si cum apare stai putin la fereastra pentru a absorbi lumina sa. Razele soarelui relaxeaza muschii, produc vitamina D si ajuta organismul sa isi mentina un ritm sanatos de somn.

La fel de important este sa adaugi dietei tale painea integrala, branza de vaci, legumele, supele si produse alimentale picante.

Incearca sa porti haine care sa iti incalzeasca mai bine organismul si nu iesi afara fara a avea ceva pe cap. De asemenea, nu uita de vitamina C, foarte importanta pentru organismul tau si evita bauturile foarte reci.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/01-05-2010/cum-sa-ramai-in-forma-in-sezonul-rece-984981




Cum sa ramai in forma in sezonul rece - articole medicale - startsanatate