ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa ramai motivat cand urmezi o dieta - articole medicale

Cum sa ramai motivat cand urmezi o dietaMotivatia este esentiala pentru orice persoana care vrea sa urmeze o dieta. Perioada dietei este foarte stresanta si este deosebit de grea pentru orice. Motivatia poate veni sub mai multe forme, poate fi o vorba de o incurajare din partea unei persoane, vointa proprie sau un articol ce te face sa urmezi dieta pana la sfarsit.

Motivatia sub forma de articole sau carti este cea mai usor disponibila, aminteste Sase strategii pentru slabirea rapida

Una dintre cele mai puternice forme de motivare este recunoasterea. Daca ti se va recunoaste efortul depus, persistenta, concentrarea asupra scopului si disciplina de care dai dovada, o sa fii mult mai motivat sa nu renunti la dieta. Un adult al carui efort este recunoscut va reactiona asemeni unui copil. Un copil va face orice pentru a i se recunoaste efortul depus. "Uita-te la mine, mami", "Priveste-mi desenul, tati" si exemplele pot continua. Daca cunosti o persoana care urmeaza un regim, incurajeaza-o si atunci cand slabeste, spune-i acest lucru. Se va simti foarte mandra de ceea ce a realizat si va continua sa depuna efort in continuare pentru a ajunge la scopul final.

Meditatia, mai eficienta decat cura de slabire

Daca un cunoscut de-al tau tine o dieta si se plange ca ii este foarte foame, in niciun caz nu ridica tonul la el si nu ii spune sa renunte, daca nu poate sa se tina de regim. Incearca sa ii explici calm ca daca face un efort acum, ii va fi mai bine mai tarziu.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/02-20-2010/cum-sa-ramai-motivat-cand-urmezi-o-dieta-996597




Cum sa ramai motivat cand urmezi o dieta - articole medicale - startsanatate