ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa scapi de durere gratie plantelor cu rol antiinflamator - articole medicale

Cum sa scapi de durere gratie plantelor cu rol antiinflamatorPentru a scapa de orice fel de durere, pe langa medicamente, poti apela si la ceaiurile din plante cu efect antiinflamator.

Arnica, musetelul, gentiana si frunzele de zmeura sunt plantele care pot completa orice tratament, indiferent de natura lui, pentru indepartarea durerilor. Actioneaza imediat si se administreaza usor, informeaza herbalremedypro.com.

Arnica are proprietati antiinflamatorii foarte puternice. Tocmai de aceea ea se foloseste de regula extern, pentru tratarea ranilor, umflaturilor sau eczemelor. Mai mult, studiile recente au aratat ca tratamentul cu arnica este eficient si in cazurile grave de cadere a parului, prin aplicarea in fiecare seara a extractului natural cumparat din magazinele de profil.

Daca ai avut o zi grea si din cauza temperaturilor scazute ai picioarele si mainile umflate, asteapta cateva ore pana cand temperatura corporala se normalizeaza si fa o baie fierbinte in care ai picurat extract natural de arnica. Nu iesi din baie decat dupa 30 de minute, iar picioarele umflate si dureroase vor fi o simpla amintire.

In plus, arnica poate trata inflamatiile dintilor, prin gargara. Nu inghiti extractul natural pentru ca el irita flora intestinala rapid, prin proprietatile sale foarte puternice.

Musetelul este panaceul romanului, dar nu numai. Numeroasele sale proprietati curative l-au transformat in tratament pentru toate afectiunile organismului. Intern sau extern, musetelul alina durerile si grabeste vindecarea ranilor.

In cazul racelilor, cand migrenele si durerile musculare sunt o povara, cel putin doua cani de ceai de musetel zilnic sunt absolut necesare pentru grabirea vindecarii. Este o sursa sigura de vitamina C, stimuleaza apetitul si are si un rol important in detoxifierea organismului.

Frunzele de zmeura si gentiana

Gentiana se foloseste ca tratament inca din cele mai vechi timpuri. S-a folosit la inceput pentru tratarea afectiunilor pielii si tulburarilor digestive. Mai tarziu, specialistii au descoperit proprietatile sale antiinflamatorii, iar in prezent poate completa orice tratament pentru infectii.

Are inclusiv proprietati antibiotice si poate fi folosita atat intern, prin ceaiuri, cat si extern, prin uleiuri esentiale sau extract asezat direct pe zona afectata.

Intareste sistemul imunitar si elibereaza caile respiratorii, inflamate si iritate din cauza temperaturilor scazute.

Zmeura nu este numai un desert delicios, dar frunzele sale au numeroase intrebuintari curative. Pentru proprietatile lor antiinflamatorii, se recomanda ca tratament pentru intreaga familie, inclusiv pentru femeile insarcinate.

Sunt o sursa sigura de fosfor, potasiu, calciu, dar si vitaminele A,B, C si D. Tratamentul naturist pe baza de frunze de zmeura creste imunitatea organismului, iar femeilor insarcinate le sunt recomandate atat pentru sanatatea fatului, cat si pentru reducerea durerilor la nastere. Nu sunt recomandate diabeticilor insa.

Daca vrei sa urmezi un tratament antiinflamator pe baza de plante, consulta mai intai medicul tau pentru a-ti recomanda planta potrivita metabolismului si afectiunii tale.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-14-2009/cum-sa-scapi-de-durere-gratie-plantelor-cu-rol-antiinflamator-974722




Cum sa scapi de durere gratie plantelor cu rol antiinflamator - articole medicale - startsanatate