ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa scapi de metalele grele din organism - articole medicale

Cum sa scapi de metalele grele din organismAgentii chelatori sunt compusi chimici care formeaza solutii complexe impreuna cu metalele grele din organism (fier, plumb, mangan, aluminiu), favorizand eliminarea lor si protejarea tesuturilor si organelor.

Este un tratament de detoxifiere complex si sigur, prin care sunt eliminate toate metalele grele din organism si se administreaza fie pe cale orala fie intravenos, informeaza best-home-remedies.com.

Toxinele in organism se acumuleaza prin alimentatie si apa. Ele se influenteaza reciproc si pot interactiona prin inhibare. Plumbul din organism stopeaza absorbtia calciului, fierului si potasiului, nutrienti importanti pentru metabolism.

Mai mult, terapia prin agentii chelatori stimuleaza si circulatia sangelui si poate fi eficienta si in tratarea sclerozei, prin eliberarea toxinelor care impiedica absorbtia calciului.

Administrarea agentilor chelatori

Medicul specialist iti poate recomanda substantele chimice care joaca rolul agentilor chelatori, pentru prevenirea si combaterea bolilor degenerative.

Atunci cand se administreaza pe cale orala pentru tratarea bolilor de inima, se recomanda o dieta alimentara stricta. Vor fi evitate grasimile (maioneza, uleiurile de orice tip sau produsele fast food), orezul si sarea.

Apa plata o va inlocui pe cea minerala, iar cele mai potrivite legume pentru orice masa sunt ceapa si usturoiul sau spanacul.

Sub forma intravenoasa, terapia este eficienta pentru imbunatatirea circulatiei sangelui si indepartarea metalelor grele de pe peretii interiori ai arterelor.

Terapia prin agenti chelatori se poate urma doar dupa un control medical riguros.

Sunt necesare analizele la sange, examinarea amanuntita a rinichilor, ficatului si electrocardiograma, pentru ca terapia sa nu produca efecte adverse.

Eficienta acestei tehnici difera de la o persoana la cealalta, in functie de stadiul afectiunii. De regula, tratamentul dureaza doua saptamani, cate trei ore zilnic.

In completarea ei, se administreaza suplimente de vitamina C, magneziu si minerale, iar rezultatele sunt rapide.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/09-21-2009/cum-sa-scapi-de-metalele-grele-din-organism-892557




Cum sa scapi de metalele grele din organism - articole medicale - startsanatate