ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa scapi rapid de crizele de nervi - articole medicale

Cum sa scapi rapid de crizele de nerviSa fii mai nervos in perioadele mai stresante e firesc. Cateodata iti mai pierzi si controlul, iar starile de iritare iti afecteaza performantele profesionale si personale.

Daca esti depasit de situatie si nu iti poti reveni dupa o perioada mai stresanta, daca starile de iritare sunt insotite de migrene puternice sau atacuri de panica, poate ca ar trebui sa consulti un medic specialist.

Inainte insa de a bate la usa psihologului, incearca niste metode simple de relaxare.

Terapia de relaxare florala, prin muzica, hidroterapia, yoga sau exercitiile de concentrare te pot ajuta sa scapi rapid de starile de iritare, informeaza mothernature.com.

Terapia florala poate fi remediul perfect in combaterea rapida a stresului. Baile fierbinti in care s-au adaugat cateva picaturi de uleiuri esentiale florale ajuta la detensionarea completa a organismului.

Te poti relaxa mai usor daca ai o alimentatie corespunzatoare. Dieta cu fructe si legume, bogata in vitamine si carbohidrati, are ca efect cresterea nivelului de serotonina, hormonul fericirii.

Hidroterapia este si ea eficienta pentru indepartarea starilor de iritare. Baile in apa reglata la o temperatura mai mica decat cea corporala sunt foarte relaxante.

Hidromasajul sau baile romane urmate de masajul de relaxare stimuleaza secretia de endorfine, neurotransmitatori produsi la nivel cerebral care au rolul de a reduce durerea si de a induce starea de fericire.

Stimularea imaginatiei este un bun exercitiu pentru reducerea starilor de iritare. Inchide ochii si imagineaza-te intr-un loc placut, in care poti face ceea ce vrei. Psihologii americani recomanda exercitiul dimineata si seara, pentru o relaxare completa.

Muzica are si ea efect calmant si, daca este ascultata la un volum redus, atenueaza eficient starile de iritare. Specialistii recomanda persoanelor foarte tensionate ca, in timpul sedintelor de terapie prin muzica, sa isi dea frau liber imaginatiei, pentru o relaxare completa.

Sedintele de yoga si meditatie, urmate cu regularitate, detensioneaza pe termen lung organismul. Ele vor fi facute insa sub atenta indrumare a terapeutilor, pentru a fi eficiente.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/07-29-2009/cum-sa-scapi-rapid-de-crizele-de-nervi-835629




Cum sa scapi rapid de crizele de nervi - articole medicale - startsanatate