ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum sa slabesti rapid - articole medicale

Cum sa slabesti rapidDespre regimuri de slabire auzi oriunde si le poti gasi in orice revista de specialitate. Dar nu toate retetele unui trup armonios si frumos sunt benefice sanatatii tale, pentru ca fiecare regim trebuie personalizat pentru a fi eficient. Aceasta este metoda sigura de slabit.

Daca vrei sa slabesti repede, vointa va fi determinanta pentru succesul tau. In doar o saptamana, cel mult doua, te vei simti mult mai bine, vei pierde din kilograme, iar daca transformi aceasta dieta intr-un stil de viata, energia si sanatatea vor fi punctele tale forte, informeaza ehow.com.

Ai nevoie de cateva principii generale, dar esentiale, ale fiecarui regim, pe care le vei aplica stilului tau de viata si preferintelor tale culinare. Este foarte important sa iti faca placere sa consumi aceste alimente. Numai asa vei avea rezultatele asteptate de la orice regim.

Fainoasele in exces vor fi evitate din alimentatia ta. Astfel, trei felii de paine pe zi sunt suficiente pentru organismul tau. In afara de painea pe care o consumi zilnic, renunta la cornuri si paste pentru ca ele inseamna de fapt un exces caloric. In primele zile, pana renunti la ele, inlocuieste-le cu legume verzi. Brocoli si varza sunt excelente pentru asta.

Elimina in totalitate zaharul din alimentatie. Ceaiul il vei consuma neindulcit, le fel si cafeaua, iar ciocolata de peste zi va fi o simpla amintire. Renunta si la bomboanele de la pranz sau napolitanele de seara. Zaharul scade din energia organismului si este principalul dusman al somnului linistit.

Acelasi lucru vei face si cu alimentele de tip fast food si semipreparatele. Contin grasimi daunatoare pentru organismul tau, deci renunta in totalitate la acest stil de alimentatie.

Legumele pe care le vei consuma cu preponderenta sunt cele verzi, bogate in fier, esentiale pentru energia si vigoarea organismului tau.

Este foarte important sa respecti cele trei mese principale ale zilei, la ore fixe. La fiecare masa, vei consuma obligatoriu un aliment bogat in proteine (oua, carne, lactate, nuci). Nutritionistii sunt de parere ca fiecare masa sanatoasa are trei parti. Una de proteine, cealalta de vitamine (legume sau fructe), iar ultima din carbohidrati (cartofi, fasole, pastai, orez), toate acestea in cantitati mici.

Nu iti vor lipsi cei doi litri de apa pe zi. Sunt esentiali pentru o buna digestie si o hidratare corespunzatoare a intregului organism. Miscarea este cea mai buna metoda de oxigenare cerebrala, de meditatie chiar si de relaxare. Ea poate fi facuta in orice forma (mers pe jos, alergat, mersul pe bicicleta, la sala sau orice sport), important este ca in fiecare zi sa faci miscare cel putin 30 de minute.

Daca ai pofta de ceva dulce totusi, poti servi un iaurt cu fructe. Si nu uita ca la sfarsitul fiecarei saptamani sa te premiezi pentru efortul tau. Recompensa este esentiala pentru a fi motivat in fiecare zi.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/03-04-2010/cum-sa-slabesti-rapid-999822




Cum sa slabesti rapid - articole medicale - startsanatate