ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Cum stii cand cineva e dependent de calmante? - articole medicale

Cum stii cand cineva e dependent de calmante?Multe persoane primesc medicamente pentru calmarea durerii si apoi ajung sa fie pur si simplu dependente de acestea. Nu este greu sa intelegi de ce se intampla acest lucru.

Cu trecerea timpului organismul se poate obisnui cu aceste calmante si vei fi nevoit sa maresti doza, scrie Health Life. Acesta este un semn clar ca ai probleme.

Modificarile de comportament in cazul unei persoane normale pot fi un semn ingrijorator. Buna dispozitie trece pe locul doi atunci cand o persoana se gandeste doar la calmante.

Daca o persoana este retrasa din punct de vedere social, este evident ca are probleme. Aceste persoane petrec mai mult timp singure, departe de familie si prieteni si evita sa primeasca ajutor.

O persoana poate continua cu tratamentul chiar daca perioada necesara a luat sfarsit, doar pentru ca asa simte nevoia si devina nervoasa atunci cand medicii ii pune intrebari in vederea oferirii unui nou tratament sau pentru oprirea acestuia.

De asemenea, aspectul fizic al unei persoane dependente de calmante poate spune multe. Barbatii care sunt dependenti de calmante tind sa nu se rada si chiar sa nu se spele. Pot tusi mai tot timpul si sa aiba ochii rosii.

Somnul este foarte important pentru o persoana si o simpla privire asupra cuiva iti da indicii daca a dormit suficient sau nu. Dependentii de calmante nu au un program sanatos de somn si dorm cand pot, de multe ori foarte putin. De asemenea, aceeasi situatie este si in cazul meselor. Dependentii mananca foarte dezordonat.

Il rogi sa te ajute, iti spune da, insa nu se tine de cuvant. Neindeplinirea responsabilitatilor sau promisiunilor poate fi alt semn ca o persoana are probleme.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/12-04-2009/cum-stii-cand-cineva-e-dependent-de-calmante-966721




Cum stii cand cineva e dependent de calmante? - articole medicale - startsanatate