ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Daca vrei sa iti pastrezi silueta, stai la masa cu grasuti - articole medicale

Daca vrei sa iti pastrezi silueta, stai la masa cu grasutiCei care sunt ingrijorati de numarul kilogramelor n-ar trebui sa stea la masa cu persoane slabe, in aceasta formula fiind mult mai predispusi sa termine tot din farfurie, indiferent de marimea portiei.

Iar daca se intampla ca tovarasul slab de masa sa aiba si un apetit indirect proportional cu numarul kilogramelor sale, situatia va fi si mai dramatica, relateaza The Telegraph, citand un studiu publicat in Journal of Consumer Research.

Cand insa stau la masa cu persoane supraponderale tind sa fie mai atenti la cat mananca, lasand intotdeauna cate ceva in farfurie, indiferent de marimea initiala a portiei.

O posibila explicatie ar putea fi aceea ca gabaritul depasit al persoanei care cineaza cu ei ii face sa fie mai constienti de mancarea din farfurie.

Studiul a fost realizat in colaborare de cercetatorii de la Universitatea British Columbia si de cei de la Universitatea de Stat Arizona.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-23-2009/daca-vrei-sa-iti-pastrezi-silueta-stai-la-masa-cu-grasuti-895166




Daca vrei sa iti pastrezi silueta, stai la masa cu grasuti - articole medicale - startsanatate