ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dansuri pentru cura de slabire - articole medicale

Dansuri pentru cura de slabireChiar daca a venit iarna, kilogramele in plus nu pot fi ascunse de hainele groase si largi. Cura de slabire este unica ta salvare, iar exercitiile fizice devin obligatorii.

Nu te vezi petrecand cateva ore bune la sala in fiecare saptamana sau alergand in parc dimineata. Solutia pentru tine este una simpla, placuta si la-ndemana. In pasi de dans poti uita usor de kilogramele in plus, informeaza sixwise.com.

Miscarea soldurilor pe ritmul muzicii te scapa de celulita, abdomenul va fi plat in doar cateva saptamani, iar linia ferma a mijlocului iti va permite in sfarsit sa porti hainele preferate.

Folosit in trecut ca un ritual al fertilitatii, stilul de dans oriental intareste structura musculara, ii reda flexibilitatea si iti modeleaza trupul.

Miscarile de unduire, foarte lente, a fiecarei clase de muschi sunt considerate de catre instructorii de aerobic o forma de tonifiere cardiaca si intarire a musculaturii. Sunt perfecte pentru abdomen, picioare si fesieri.

Stilul indian de dans este perfect pentru musculatura bratelor si imbunatatirea pozitiei corporale. Salsa este preferat de catre personele energice si este stilul perfect pentru tonifierea rapida a intregii musculaturi.

Daca preferi jazz-ul, poti incerca cateva miscari pe acest ritm, pentru musculatura picioarelor, a abdomenului si bratelor. Miscarile pe ritmuri de jazz sunt lente, intreaga musculatura este lucrata, iar efectele vor fi sesizate rapid.

Sunt considerate exercitiile complete pentru imbunatatirea imaginii tale, deci nu mai pierde timpul. Da muzica mai tare si misca-te in ritmul tau. Este sedinta perfecta de aerobic, care te va scapa de kilogramele in plus si iti va reda tonusul.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/10-16-2009/dansuri-pentru-cura-de-slabire-921083




Dansuri pentru cura de slabire - articole medicale - startsanatate