ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Datoriile ingrasa, avertizeaza cercetatorii - articole medicale

Datoriile ingrasa, avertizeaza cercetatoriiDesi criza economica ar trebui sa ne faca sa stragem cureaua, un studiu recent arata ca problemele financiare nu ne fac sa fim mai slabi. Mai mult, aceasta ingrasa.

Cercetatorii arata ca datoriile cresc nivelul de stres iar atunci cand sunt stresati, oamenii mananca impulsiv, pentru a-si ridica moralul. Mai mult, oamenii incep sa cumpere mancaruri mai ieftine si nesanatoase, motiv pentru care se ingrasa, informeaza Reuters.

"O persoana isi alege mancarea si in functie de posibilitatile financiare. Mancarurile cu multe calorii ca snacks-urile sunt mai ieftine decat alte mancaruri ca fructele sau legumele", explica Eva Muenster, de la Universitatea din Mainz, Germania, autoarea studiului.

In Statele Unite si Marea Britanie somajul si numarul de locuinte pierdute din pricina datoriilor cresc vertiginos. Datoriile cresc si riscul de imbolnavire de unele boli cronice, in conditiile in care acordam mai putin timp activitatilor de relaxare. (L.S.)
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/08-08-2009/datoriile-ingrasa-avertizeaza-cercetatorii-846850




Datoriile ingrasa, avertizeaza cercetatorii - articole medicale - startsanatate