ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

De ce ar trebui sa tii si acest post - articole medicale

De ce ar trebui sa tii si acest postSuntem in plin post al Sfintilor Apostoli Petru si Pavel. Pentru ortodocsi, postul are mai ales un aspect spiritual, caci nu inseamna numai abtinerea de la a manca anumite produse, ci reprezinta o hrana a sufletului, prin rugaciune, prin retinerea de la ganduri si fapte rele, de la relatii conjugale si, mai ales, prin cainta si spovedanie.

Scopul final al postului este primirea Sfintei Impartasanii, cu trupul si sangele lui Hristos, care certifica faptul ca prin post ne-am curatat sufletele si trupurile de pacate, devenind mai buni si mai iubitori de Dumnezeu.

Nu trebuie insa neglijate nici beneficiile postului din punct de vedere medical. Ca sa traiasca, omul are nevoie de hrana. Dupa cum se stie, hrana sta la baza vietii, dar in acelasi timp este si cauza aparitiei bolilor, unele chiar foarte grave, de exemplu cancerul, a imbatranirii si chiar a mortii.

Enzimele din alimentatia noastra sunt elixirul vietii. Enzimele pot fi gasite in hrana vie, nefiarta, care, de altfel, a fost utilizata de toti sfintii crestini de-a lungul timpului. Cu cat regimul alimentar contine mai multe enzime proaspete, cu atat organismul nostru se bucura de mai multa energie, rezistenta, imunitate, frumusete.

Mancam si bem ceea ce ne place, fara a ne gandi daca mancarea si bautura respectiva ne fac bine sau nu, neinteresandu-ne macar de efectele negative ale unor produse asupra organismului nostru.

Din meniul zilnic au fost eliminate produsele naturale si inlocuite cu alimente pline de E-uri, ambalate stralucitor si atragator. In plus, suntem sedentari, ne miscam putin, ne deplasam cu masina, iar acest fapt face ca ceea ce mancam sa fie si mai daunator.

Postul este singurul obicei bun pe care l-am pastrat de-a lungul vremii. Din punct de vedere medical, el reprezinta o buna cura de detoxifiere a intregului organism, pentru ca in aceasta perioada se pot consuma multe fructe si legume crude, iar tarabele pietelor sunt cat se poate de darnice.

Studii recente demonstreaza ca multe cazuri in care cancerul a disparut din organism, vazute si interpretate ca fiind adevarate miracole, se datoreaza unui regim alimentar foarte sarac in proteine animale, grasimi si zaharuri.

Din punct de vedere medical, postul nu reprezinta doar un mijloc de prevenire a bolilor, ci si calea naturala de vindecare.

Asadar, trebuie sa se retina ca postul inseamna nu numai curatarea trupului si ferirea de boli, ci mai ales o hrana pentru suflet. Dar, mai presus de abtinerea de la mancarea de dulce si alte obiceiuri care nu-i afecteaza pe cei din jur, un bun credincios, iubitor de pace si armonie, de iubire si intelegere intre oameni ar trebui sa-si tina gura si nu numai in perioada postului.

Sa avem sanatate!


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/alimente/de-ce-ar-trebui-sa-tii-si-acest-post-1172692




De ce ar trebui sa tii si acest post - articole medicale - startsanatate