ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

De ce n-ar trebui sa-ti fie teama de carbohidrati - articole medicale

De ce n-ar trebui sa-ti fie teama de carbohidratiDaca ti-ai spus de atatea ori ca pestele TREBUIE sa fie mai bun decat spaghetele sau pizza, dar inca nu ai reusit sa o crezi, iata si o veste buna: carbohidratii sunt buni, ei te pot ajuta sa te mentii la greutatea optima.

Mai mult, ei pot si trebuie sa fie consumati zilnic, ba chiar la orice masa, conform Yahoo! Food, care a cerut parerea expertului nutritionistului Christine Avanti, autoare a cartii "Fetele slabe nu mananca salata".

Combina carbohidratii cu o proteina Nu numai ca te vei simti mai satula, dar va scadea si indicele glicemic general (o metoda populara de a masura viteza cu care carbohidratii intra in sange sub forma de glucoza sau asa-zisul zahar din sange).

Potrivit lui David Ludwig, de la Scoala Medicala Harvard, o masa cu un indice glicemic mic iti va asigura energie pentru mai mult timp. Iar aceste poate fi un regim cu bataie pe termen lung.

Consuma carbohidrati la fiecare masa Desi abordarea conventionala vizavi de carbohidrati este sa te feresti de ei cat mai mult, omitand mesele care ii includ, o abordare mult mai potrivita ar fi sa-i incluzi cat mai des in alimentatie.

Patru mese pe zi care sa contina carbohidrati nu fac decat sa-ti tina la cote optime nivelul zaharului din sange. Acest lucru se traduce printr-un metabolism alert si printr-un nivel al energiei ridicat.

In plus, nivelul constant optim de zahar in sange regleaza si secretiile hormonale, ceea ce duce la o buna ardere a grasimilor. Cu alte cuvinte, carbohidratii sunt vitali pentru o buna ardere a grasimilor.

Daca la o singura masa ai uitat de ei, organismul va recurge la muschi pentru a face rost de sursa de energie. 4 sau 5 ore sunt indeajuns pentru a recurge la acest gest "disperat".

Consuma carbohidrati noaptea Ei pot fi conusmati chiar la o cina tarzie. Nu te gandi sa sari peste cina daca tot e prea tarziu. Acest lucru nu va face decat sa incetineasca metabolismul. Ai grija doar sa fie o masa sanatoasa, formata din carbohidrati si proteina, iar daca e cu adevarat tarziu, injumatateste portia.

Nu exagera Daca vei manca o pizza intreaga la o masa, organismul va transforma carbohidratii in exces in depozit de grasime.

Daca, insa, vei manca acum 2 felii si alte 2 la cina, 4 ore mai tarziu, nu-ti vei incarca sangele cu glucoza in exces si il vei stimula sa arda rasimile. Dozeaza-ti carbohidratii in asa fel incat sa ai cate o portie rezonabila la fiecare masa.
http://www.ziare.com/lifeshow/diete-intretinere/09-17-2009/de-ce-n-ar-trebui-sa-ti-fie-teama-de-carbohidrati-888926




De ce n-ar trebui sa-ti fie teama de carbohidrati - articole medicale - startsanatate