ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Dependentele epocii moderne - care este cea mai grava? - articole medicale

Dependentele epocii moderne - care este cea mai grava?Dependentele au existat dintotdeauna si unele dintre ele ne-au uimit mereu, insa cele din epoca moderna parca depasesc orice asteptare.

Auzim din toate partile ca trebuie sa facem cat mai des exercitii pentru a fi sanatosi, insa unii nu stiu cand sa spuna stop si fac exces. Este adevarat ca activitatea fizica este buna, dar exagerarea poate duce la degradarea si slabirea muschilor, arata Facebook, Twitter, Youtube, bloguri sau alte site-uri, tot dependenta se numeste. Timpul trece foarte repede in lumea virtuala si uneori cei care au astfel de probleme nu realizeaza ce se intampla cu ei. Cea mai mare problema este ca unii stau in fata laptopului pana cand le cedeaza inima.

Iubirea este de groaza. Sunt oamenii care ajung sa fie dependenti de sentiment in sine, nu de o persoana si fac totul sa nu renunte la partener pana nu gasesc un inlocuitor.

De cate ori te-ai certat cu iubita pentru ca sta ore in sir in magazin? Nu dispera, este vorba despre o boala. Se numeste oniomanie si inseamna dependenta de cumparaturi. Aceste persoane nu se pot controla si ajung sa ramana fara bani doar pentru ca isi lasa salariul in magaine intr-o singur zi.

Dependenta de tehnologie - viciul secolului XXI

Dependenta de chirurgia plastica este o alta problema. Persoanele care isi permit din punct de vedere financiar, nu isi dau seama cand trebuie sa spuna stop si stau tot timpul in cabinetele medicilor esteticieni. Doar ca din cauza dorintei de a atinge perfectiunea, unii ajung sa arate ingrozitor.

Sexul este ceva placut, insa cand ajunge o dependenta este cu adevarat grav pentru ca de cele mai multe ori persoanele in cauza ajung la divort.

Tanorexia - dependenta de solar - a afectat nu numai oamenii de rand, ci si vedetele. La inceput poate sa para amuzant, insa dupa un timp duce la probleme grave de sanatate.

Multi isi doresc dinti albi, insa putini sunt cei care stiu ca unii oameni devin obsedati de acest lucru. Este importanta sa ai o dantura frumoasa, insa tratamentele exagerate duc la sangerarea gingiilor si hipersensibilitate.

Dependenta de televizor nu este una specifica epocii moderne, insa afecteaza din ce in ce mai multi oameni.

Una dintre cele mai periculoase dependente este cea de munca. In ultimii ani, am auzit de numeroase cazuri de decese cauzate de epuizarea din cauza muncii.


http://www.ziare.com/viata-sanatoasa/sanatate/dependentele-epocii-moderne-care-este-cea-mai-grava-1172346




Dependentele epocii moderne - care este cea mai grava? - articole medicale - startsanatate