ANALIZE MEDICALE DE LABORATOR
Aici gasiti analizele medicale grupate pe categorii precum si detalii generale si specifice pentru categoriile respective.
Selectati o categorie din lista de mai jos:

Dictionar de medicamente online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Dictionar medical online

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Puteti trimite articole cu tema medicala la
adresa de email

Solutie antistress!
Construieste poduri :)

Joc, Construieste podul, Cargo Bridge

Prinde pisica neagra :)
Prinde pisica neagra- Chat Noir - Flash game

Depresiile usoare nu se trateaza cu antidepresive - articole medicale

Depresiile usoare nu se trateaza cu antidepresiveIn urma unui studiu s-a demonstrat ca antidepresivele nu sunt foarte eficiente in cazul persoanelor care sufera de forme usoare de depresii.

Studiul a confirmat faptul ca antidepresivele sunt semnificativ mai bune in cazul persoanelor cu depresie severa. In schimb, cercetatorii au descoperit ca aceste medicamente nu sunt foarte eficiente la persoanele cu o depresie usoara, informeaza CNN.

Oamenii de stiinta au precizat ca asta nu inseamna ca antidepresivele nu functioneaza deloc in cazul depresiilor usoare.

De asemenea, oamenii de stiinta au mentionat ca descoperirea a fost facuta in cazul a doua tipuri de antidepresive: paroxetina si imipramina. Asa ca antidepresivele mai noi si mai puternice pot avea un rezultat diferit, spune doctorul David Hellerstein, de la Institutul de Stat Psihiatric New York.

Psihiatrii sfatuiesc oamenii care iau antidepresive sa nu opreasca tratamentul din cauza studiului. "Nu va grabiti si discutati cu medicul vostru daca sunteti de parere ca acest lucru este relevant", a spus medicul.
http://www.ziare.com/lifeshow/sanatate/01-07-2010/depresiile-usoare-nu-se-trateaza-cu-antidepresive-985536




Depresiile usoare nu se trateaza cu antidepresive - articole medicale - startsanatate